Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tinédzser korotokban volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinédzser korotokban volt bármilyen fura szexualis elményetek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a 10-13 éves korra, mikor már kezdenek beindulni a hormonok. Mi például a baratnommel rendszeresen élvezkedtunk, ollózás, nyalás, csókok. De volt olyan is, hogy megnyalattam a puncim a macskával- az nem volt jó, mert érdes a nyelve 🤣

De sokszor nyomtam fel magamnak szempillaspiralt, barbi lábát, tornáztattam a puncim az ágytámláján, ezek jutnak eszembe, elektromos fogkefe alap :D

Most 32 éves vagyok, rendben van a szexualis életem amúgy. 😅 és ezekhez képest későn is veszítettem el a szuzessegem, 17 évesen .

ma 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Van egy 2 évvel fiatalabb lány unokatestvérem, és vele éltük ki éveken át, rendszeresen a fétisünket. Akkor még nem fétisként tekintettünk a dologra természetesen, mert nem tudtuk mi az a fétis, csak szórakozásként.

De azóta is megmaradt mindkettőnknél ez a dolog. Most harmincas férfi vagyok és az én szexuális életem is rendben van amúgy.

ma 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tükröt tettem a lábam közzé, úgy néztem a puncim. A szűzhártyát próbáltam megtalálni 😅.

Amikor nálam aludt a részeg barátnőm, benyúltam a melltartója alá és megfogdostam a cicijét 😅.

35 éves nő vagyok, rendben van a szexuális életem.

ma 19:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Sosem derült ki?
ma 19:16
 4/8 A kérdező kommentje:
2es, igen ez a tükrös dolog nálam is volt. 😬
ma 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Az 1-es vagyok!

Ha tőlem kérdezted, akkor nem, nem derült ki sosem. Csak mi ketten tudunk róla. És arról is tudunk, hogy mind a kettőnknek megmaradt ez a dolog mint fétis.

ma 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha a cici fogdosást kérdezed. Sose vallottam be a barátnőmnek 😅
ma 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi is hozzád hasonló korúak voltunk, csak fiúk. Mi a szopásig jutottunk, illetve macska helyett kutya. Annak a nyelve tökéletes volt. Később már nem voltak fiús kalandok.
ma 19:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Oh, nagyon izgalmas sztorik! 😏
ma 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!