Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok! Ha meztelenül alszotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha meztelenül alszotok, nem zavar titeket,ha a makkotok hozzáér vagy súrlódik az ágyneműhöz?

Figyelt kérdés
En szeretnék gyakrabban meztelenül aludni, de a fitymám rendszeresen hátrahúzódik, és a csupasz makkomat dörzsöli az ágynemű, takaró. Az ingerek miatt mindig merevedik a farkam.

ma 12:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk én rohadtul tudnék örülni, ha ez lenne a legnagyobb problémám az életben...

Amúgy nekem is hozzáér, de nem ettől leszek kemény. Inkább a természetes folyamatok és a párom szája miatt leszek kőkemény 😄

ma 12:40
 2/15 anonim válasza:
88%
Én nappalra is hátrahúzva tartom a bőrt és így nem zavar soha. Barátnőm szerint szebb és kanosabb is vagyok.
ma 12:44
 3/15 anonim ***** válasza:
60%
Nincs hátrahúzva a fitymám, miközben alszok. Egyáltalán nem zavar, nagyon szeretek meztelenül aludni. :)
ma 12:47
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

1. A farkad nem azért merevedik meg, hanem alvás közben normális esetben a körülményektől függetlenül feláll néhányszor.

2. Van, aki napközben is hátrahúzva tartja. Akinek meg le van vágva a bőr, az kénytelen éjjel-nappal úgy tartani. És az alsónemű vagy a ruha sem dörzsöli jobban, mint az ágynemű, simán hozzá lehet szokni.

ma 12:47
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Ha gatyában vagy pizsamában aludnék, akkor ahhoz érne hozzá, tehát tök mindegy.
ma 12:48
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy az #5-os monta, ha nem aludnal meztelenul akkor meg a gatyahoz/pizsamahoz erne hozza.

Amugy szerintem ha az embernek egeszseges a farka akkor nem kellemetlen ha mondjuk a ruha hozzaer a makkhoz.

Sokan kifejezetten szeretik, hogyha a makk szabadon van es erik ingerek.

En tulajdonkeppen azert vagyok korulmetelve mert allandositani akartam a fedetlenseget annyival jobbnak talaltam.

ma 12:59
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
En is meztelenül alszok csupasz makkal, de nem zavar. Sőt családtagjaim is így alszanak,és láttam őket is csupasz makkal kikelni az ágyból. De nem vagyunk metélve...
ma 13:00
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Sokkal egészségesebb meztelenül aludni. Amúgy meg nem zavar, mert nem is érzem, hozzászoktam, hogy nappal is hozzáér az alsógatyához.
ma 13:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Altalaba az oldalamon alszok igy nem er hozza semmihez
ma 13:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Metélt vagyok ìgy mindig mindenhez odaér a makkom. Ha hassal lefele alszok akkor szinte mindig stimulálja valami és keményedik , főleg a reggeli óràkban szokott mozgolódni. Ilyenkor jó ha van egy barátnő aki gondoskodik róla.. 😅
ma 13:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!