Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lesz valakiből prostituált?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz valakiből prostituált?

Figyelt kérdés

tegnap 22:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Akivel beszélgettem, azt mondta, a pénz miatt.

Egészségügyisként havonta keresett annyit, mint prostiként néhány nap alatt.

tegnap 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Szeret emberekkel foglalkozni.
tegnap 22:41
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Miért lesz valakiböl árufeltöltö? titkárnö? postás? üzletkötö? stb?
tegnap 23:52
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Pénzért
tegnap 23:57
 5/14 tejjelkifili ***** válasza:
81%
Nem vették fel az orvosira.
ma 00:02
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Egyszerűnek tűnő pénzkereseti lehetőség. Illetve vannak akiket rákényszerítenek.
ma 06:08
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként tényleg egyszerű. Csak gyomor kell hozzá...
ma 08:12
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

Pénz. Teljesen egyértelműen a pénz.

Van aki önként kerül bele ebbe a világba. A legtöbb fiatal valakinek a hatására - egy ismerős elhinti neki, hogy itt milliókat lehet keresni tisztán és adómentesen, aztán mire szembecsapja a valóság, már nem tud vagy nem akar kilépni belőle. A valóság ugyanis:

- a vendégforgás változó - egy hónapban 2 peak van, egy a hónap elején (fizetés környékén) egy meg a hónap második felében. Ekkor sok vendég van, a hónap közepe és vége felé pedig akad, hogy még hívása sincs.

- konkurenciaharc - elég bő a fegyverarzenál. Időpontfoglalókat küldenek (aki felhívja a lányt, bejelentkezik egy időpontra, amire nem megy el - a lány persze felkészül, addig nem fogad ugyebár más vendéget -> kieső bevétel), degradáló vendéget küldenek (aki bejelentkezik, elmegy, majd hosszasan méregeti a lányt és közli; inkább nem - lelkileg demoralizáló), zaklató hívások (akár pasik, de hallottam olyat is, hogy a lányok higogatják egymást). Ugyanezek a zavaró elemek egyébként léteznek önmagukban is, azaz akit nem konkurencia küld. Egy vendég bejelentkezik, de közben felhív más csajt is, ahol jobbak a lehetőségek és inkább odamegy, de az először felhívott lánynak nem jelzi, hogy tárgytalan a dolog. Inkorrekt. Ugyanígy akadnak olyan telefonbetyárok is akiket nem másik lány küldött.

- a vendégek nagy része vagy idióta, vagy értetlen, vagy lenéző, vagy agresszív. Nehezen értik meg és nem minden esetben fogadják el, ha egy prosti valamire nemet mond. Használati tárgynak nézik a csajokat. Van amelyik az áron alkudozik, van amelyik csakazértis rá akarja beszélni a csajt arra amit Ő akar (pl.: anál), van amelyik ápolatlan és nem hajlandó tusolni, fogat mosni, szájvizet használni, és akad olyan is aki itasan vagy bedrogozva érkezik a "randira".Emiatt a félelem is elég erős a lányokban és rengetegszer hozzájárul ahhoz, hogy felőrölje őket.

- előítéletek. Természetesen otthon senki nem fogja elmondani a szüleinek (vagy férjének, mert ilyen is akadt), hogy mivel foglalkozik. Viszont akad olyan helyzet, hogy a vendég egy ismerőse. Ezt is tudni kell kezelni, amit persze nehezít az, hogy ez egy elég váratlan helyzet. Vannak olyan "kedves" vendégek, akik utánakeresnek a lányak és megtalálják közösségi oldalakon. Felrakják különböző oldalakra amik összekötik a prostit a valós személlyel, zaklathatják, vagy elég, ha a lány szűkebb közösségén belül kiderül a dolog. (Szülők, rokonok, barátok, volt osztálytársak .... egy lány nem szeretné, ha megtudnák)

- költségek - ez a legfontosabb, hisz azért került bele a lány ebbe a világba, mert azt hitte sok pénzt keres. Persze, persze nem rossz összeget lehet összeszedni, csakhát van kiadási oldal is. Albérlet & rezsi fizetése, hirdetés fizetése, ha van srtigó, mádám vagy manager annak leadós rész (ez terjedhet "X összeg/vendég"-től, 20, 25% 50%-on keresztül a durvább helyeken elszedett teljes összegig). Ritka az aki az eredetileg kitűzött céljait (anyagi szempontból) eléri.

Könnyű pénzkereseti lehetőségnek tűnik. Megy is a duma, hogy "ó, hát én amúgy is szeretem a szexet", meg "csak szét teszem a lábam, becsukom a szemem oszt kész, ha végez kiveszi, bla bla bla". Hát nem. Nem ennyi. Messze nem éri meg sem anyagilag, de főleg nem mentálisan.

ma 08:13
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
#8: Te is szakmában dolgozol, hogy ennyire képben vagy?
ma 09:14
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Én egy intézetben nőttem fel. Nincs családtagom, akihez mehettem volna. Az intézetben is vannak olyan nők, akik kint állnak a sarkon, sajnos. Barátnőm is ott ált, a párja meg verte, ha nem keresett eleget; egyszer szét rúgta a lábát. Akkor én mentem helyette, segítettem neki, végig sírtam az egészet kb. Ez ment egy ideig, utána nem is tudom, miért mentem vele, talán azért, mert féltettem. Kirúgtak a suliból. Nem volt munkám, iskolai végzettségem, és nem voltam mintagyerek, így UG-be nem maradhattam. Mit tudtam volna csinálni? Kellett a pénz, kellett a lakás. Egyik ismerősöm ismerőse, akit már valamennyire ismertem, segített, adott lakást. Ítélkezések előtt: ne felejtsétek el, hogy valaki elmegy valami takarítós munkára vagy bármi, attól nem kap rögtön fizetést. Igen, lett volna más út, de ez volt a sok rossz és nehéz között a legkönnyebb.
ma 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!