Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Push up melltartó szexi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Push up melltartó szexi?

Figyelt kérdés
febr. 20. 12:26
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Bár le van pontozva a push up. A férfiak mindig megnézik, ha valaki kirakja a melleit és push up van rajta. Amikor én is azt veszek fel, akkor nekem is sokkal többen nézik meg a mellem.
febr. 20. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
#1 Én férfiként sokkal jobban megnézem azt, akin nincs melltartó. :D
febr. 20. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Lehet hogy megnézik, de te is megnéznéd ha egy pali berakna egy kígyóuborkát a gatyájába. Aztán jön a meglepetés ha lekerül a ruha. Na ez igaz a push up-ra is. Push upba húú de peckes formás melle van, aztán leveszi és jön a sértődés ha úgy már nem annyira jön be a palinak... 34/F
febr. 20. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szexi.
febr. 20. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen szexi. Csalóka picit, de ettől még jól néz ki. Pláne ha tényleg nagy ciciket tol fel. F
febr. 21. 06:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Előre tudom, hogy ruha van, mell nincs. Nem az a baj, hogy nincs nagy mell, hanem az, hogy eleve át akar baszni, és semmi önbizalma. Vállalná inább fel a valóságot, jobb lenne mindenkinek. Van, aki a sportcickót szereti.
febr. 21. 16:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!