Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Magányos vagyok. Munkahelyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos vagyok. Munkahelyen van egy csajszi aki eleg jol nez ki. Sajnos ferje van. Pedig olyan jo alakja van, felprobalnam az árbocra az tuti. Hogy lehetne osszehozni? Mit tegyek,hogy belemenjen?

Figyelt kérdés
*Illetve,hogy jav. belemenjek xD
tegnapelőtt 12:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
mi jar az ilyen idos csajok fejeben? en negyven vagyok a csajszi meg kb 25 lehet. gyereke nincs csak valami paraszt ferje.
tegnapelőtt 12:58
 2/14 anonim válasza:
100%
Szerintem felejtsd el
tegnapelőtt 13:02
 3/14 A kérdező kommentje:
kár. Igazsag szerint tetszenek a fiatalabb 25-30as kiscsajok.
tegnapelőtt 13:13
 4/14 A kérdező kommentje:
ugyan miert gondolod ezt? rossz tapasztalatod volt?
tegnapelőtt 13:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy ahogy bárhol máshol, ahogy egy buliban is felcsípnél egy csajt. Megy a csajozás? Na akkor talán megoldod (ha félre akar lépni a csaj). Nem tudsz? Na akkor nem fog menni akkor sem ha félre akarna kúrni - mert nem téged fog választani.
tegnapelőtt 13:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Ez eleg kiabrandito...
tegnapelőtt 13:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan a válaszolóktól várod, hogy felszedjék neked? Még ne dugjuk helyetted???
tegnapelőtt 14:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Igazabol sajat sztorik erdekeltek volna inkabb,hogy ki hogy viselkedik vagy kezeli az ilyen helyzetet. Na mind1 eleg elszomorito,hogy a 20-25 os csajszikak mr nem jonnek ossze az eletben. Rossz erzes,hogy az ido elment es csomo alkalom vagy lehetoseg kimaradt..
tegnapelőtt 14:08
 9/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell ezt túlgondolni. A legtöbb nőnek egyáltalán nem jelent semmit, hogy férje van, maximum nagyobb diszkréciót vár el. Sőt, elég sok a lapos kapcsolat. Nekem pont fordítva volt. Volt egy nagyon dögös 35-40 év közötti milf. Azt hittem, hogy kb esélytelen a közelébe kerülni, erre kiderült, hogy kb mindenben benne van, pedig férj, gyerekinden játszott.
tegnapelőtt 14:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Házas... akkor hagyd békén.
tegnapelőtt 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!