Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, meztelenkedtetek együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, meztelenkedtetek együtt már valaha olyan barátotokkal akinek sokkal nagyobb vagy épp sokkal kisebb pénisze volt?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt?
tegnapelőtt 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem
tegnapelőtt 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,egyikünket sem zavart,inkább viccelődtünk.
tegnapelőtt 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Merev állapotban derülne ki kinek mekkora, de ilyen esetben lankadtan látjuk egymást. Van eltérés méretben, de ez nem mérvadó.
tegnapelőtt 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem csak meztelenkedtünk, de dugtunk is közösen csajt. S akkor mi van?
tegnapelőtt 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt akinek nagyobb volt és meztelenkedtünk, különösen nem érdekelt, nem volt rossz érzés bennem
tegnapelőtt 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Igen, sokkal kisebb farkú haverral. Jó érzés volt, hogy nagyobb vagyok, de tudtam már alapból hogy kisebb neki, mert sokszor dícsérte az enyém.
tegnapelőtt 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Volt, hogy öltözőben mindenkinek kb dupla akkora farka volt, mint nekem. Kifejezetten rossz érzés volt az egyedüli kisfarkúnak lenni.
tegnap 02:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen. Neki sokkal hosszabb van. Az enyém viszont vastagabb.
tegnap 07:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen 😀 nekem kisebb sokkal az egyik jó barátoménál, a másiknak akivel elég sokszor meztelenkedek ugyanakkora mint az enyém.

Egyébként soha nem frusztrált, hogy nincs nagy farkam.

tegnap 09:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!