Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális szex mit jelent?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex mit jelent?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfival, aki szeret nyalni és mindig úgy is kényeztet. Ez mit jelent? Jelent valamit érzelmileg hogy kötödik hozzám? Egyébként nagyon jól bánik velem, önzetlen. Kb 6-7 randi volt eddig. Lehet ebből komoly kapcsolat?
ma 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Azt jelenti hogy szereti csinalni neked. Ettol nem biztos hogy kotodik hozzad es az se biztos hogy akar kapcsolatot .
ma 18:34
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
86%

Ez azt jelenti, hogy szeret nyalni.

Szexen kívül mást is csináltok, Csillagbogár?

ma 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Azt jelenti, hogy férfi és szereti, ami neked van.

Bármi lehet belőle.

ma 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeret nyalni nyilván.

Sokan szeretik hidd el nincs különösebb jelentősége.

ma 19:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Ezek szerint ő mindenkinek csinálja?

Én nem szoktam neki szopni, ő szeretné és beszéltünk is róla és csinálnám is neki csak azt gondolom hogy ezt ki kell még érdemelnie. Csak akkor szeretnék ilyet csinálni neki ha már komolyabb a kapcsolat, ha biztos vagyok benne hogy hosszabb távra tervez velem a jövőben. Lehet hogy nem gondolom jól meg én nem csináltam még ilyet nem szeretném ha kinevetne hogy bénázok. Ezt is tudja hogy kezdő lennék. Szerintetek ez baj?

2# igen mást is csinálunk együtt programolunk néha.

ma 19:29
 6/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Igen, nekem is szokta csinàlni, ha màr kérded. Remek nber ez a Tibi.
ma 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik swingerismerősöm beceneve "nyaligátor". Egy este van, hogy 4-5 nőt is kinyal, szerinted mindegyikbe szerelmes lesz? :)

A pasid szeret nyalni, ennyi. Az hogy érzelmileg is kötődik hozzád majd az fogja jelezni ha szexmentes programokat is akar veled / bemutat a barátainak / szüleinek / tervei vannak a közös jövőről stb.

ma 21:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!