Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverjaiddal, férfi-barátaiddal mennyire téma a szex és az önkielégítés, mikről szoktatok beszélgetni a témában?
Figyelt kérdés
febr. 18. 14:13
1/6 anonim 

válasza:

Semmi ilyen témáról nem beszélünk...ha a látómezőbe kerül épp egy jó nő akkor szóba kerül, hogy hú de jó nő, bólogatunk egyet egymásnak nagy egyetértésben és kész is, jön a kövi téma.
2/6 anonim 

válasza:

Férfiként és úgy hogy elég sok barátom van, mégis csak 1 olyan van, akivel ilyen témában szoktunk beszélgetni, viszont vele a legintimebb dolgokat is szoktuk érinteni
3/6 anonim 

válasza:

A szex az abszolút, a recska nem, mert az magánügy (valahogy én sem akarom elképzelni hogy más magának veri).
4/6 anonim 

válasza:

A legjobb haverommal nincs tabu téma, úgy ismerjük egymást mint sajátmagunkat!
Ahogy tudom pl a kedvenc pózait ,úgy tudom azt is, hogy mennyire potens!
Kivel beszélné meg mindezt az ember ha nem a legjobb haverjával!?
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem az emberek többsége, magamat is bele értve ezt nem teregeti ki, maximum a nagyon közvetlen barátjának, ha éppen szóba kerül a téma.
Aki ezzel felvág, aki dicsőíti magát, általában csak szájkaratézik, mert legalább a fantáziájában megtörténnek események.
Ezeket nem mesélni kell, hanem csinálni.
6/6 anonim 

válasza:

Tesómmal szoktunk ilyenekről is beszélgetni
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!