Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire veszélyes gumi nélkül az anál szex?
Figyelt kérdés
Olvastam már az interneten arról, hogy mindenféle problémát okozhat a gumi nélküli anál szex. Leginkább olyanok véleménye érdekelne akiknek tapasztalata van ebben a dologban. Megosztanátok velem a véleményeteket?febr. 18. 07:00
1/4 anonim 

válasza:

Eléggé
Sok baktérium van a székletben, ergo a popsiban is lehet maradék még ha ki van mosva, akkor is.
2/4 anonim 

válasza:

Jó párszor élveztem a popsi szex örömeit és mindig gumi nélkül de sose volt semmi gond!
3/4 A kérdező kommentje:
Régebben volt benne részem nekem is, de akkor nem is gondoltam arra hogy baj is lehet belőle. Mára egy kicsit megfontoltabb lettem.
febr. 18. 10:25
4/4 anonim 

válasza:

Nagyon kevés partnerem húzott gumit, de gond sosem volt.
De persze fontos kiemelni, hogy sajnos igenis lehet belőle gond, gyakran a szerencsén is múlik
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!