Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki tapasztalt már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tapasztalt már olyan jelenséget, hogy éjszaka majdnem megindult a magömlés, érzi, hogy már lassan orgazmusa lesz, de pont az utolsó pillanatban felébred, és nem történik végül semmi?

Figyelt kérdés

Magamról röviden annyit, hogy katolikus fiú vagyok, és tartózkodom az önkielégítéstől (persze őszintén megmondom, hogy volt amikor beleesegettem). Amikor huzamosabb ideje nem volt orgazmusom, eleinte megtörtént a nedves álmom, úgy ahogy kell. Viszont 2024 óta valamiért felébredek pont akkor amikor 1 lépésre vagyok az orgazmustól (teljes izgalmi állapotban), és nem történik semmi. Borzasztó kellemetlen tud lenni így felébredni, de tuti találkozott már más is ezzel a jelenséggel, akkor is ha ritka?

Mi lehet az oka ennek a jelenségnek?

Tud valaki ötletet, hogy mit lehetne tenni, hogy végre megtörténjen a magömlés normálisan ha olyat álmodok, és ne ébredjek fel, hirtelen előtte úgy, hogy semmi nem történik?

Nagyon szeretnék normális válaszokat kapni. Megértem azt, ha valaki nem vallásos, és le akar beszélni arról, hogy tartsam a tisztaságot, de gyerekkorom óta katolikus vagyok, így 1 kérdés miatt nem fogom tudni ezt a dolgot feladni.

A hasznos válaszokat előre is köszönöm!

febr. 17. 23:42
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Miért akarsz várni vele az éjszaka közepéig??? Kiverni kellemesebb mint arra ébredni hogy tele a gatya 😂
febr. 17. 23:50
 2/9 A kérdező kommentje:

gyerekkorom óta katolikus vagyok, így 1 kérdés miatt nem fogom tudni ezt a dolgot feladni

De azért köszi a hasznos a választ. Ügyes volt. ;)

febr. 17. 23:56
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Gondolkodok, gondolkodok, de nekem is csak a kiverés jut eszembe mint segítség! A között hogy az álmod közben vagy a kezedtől élvezel el, nincs nagy különbség (talán csak annyi hogy az egyik szándékos), mindkettő az önkielégítés egy formája. És csak azért írom mert semmi baj ha megtapasztalod ezeket, nem bűn örömet szerzni magadnak (természetesen ez csak tanács. Élj úgy ahogy neked tetszik!).

A másik hogy miért ébredsz fel az orgazmus bekövetkezte előtt? Szerintem ez ugyanúgy biológiai mint pszichológiai kérdés, szóval nem tudom!

febr. 18. 00:23
 4/9 A kérdező kommentje:

3-as, ha nem lennék vallásos hidd el így járnék el.

De azért köszönöm a választ így is, meg a szándékot.

Hát ezaz! Pont én se tudom. Teljesen televagyok, már kezdem érezni, hogy mindjárt orgazmus, errefel felébredek sík izgalmi állapotban, és nem történt meg. 😞

febr. 18. 00:39
 5/9 tejjelkifili ***** válasza:
33%
Nem hiszem, hogy katolikus szemmel rendben van az álomban való elélvezés. Ez is egy önmagadra irányuló szexuális valami, nem felel meg a szexualitás természetes céljának. Szóval inkább örülj, hogy már nem történik meg. Ideje meggyónni a korábbi álomban elélvezéseket.
febr. 18. 00:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondok neked valamit azzal a rizikoval is, hogy le leszek pontozva. En is katolikus vagyok, kamaszkorom egy reszeben en is ezzel kuszkodtem, hogy nem szabad csinalni. Aztan rajottem az alabbiakra:

- ha nem csinalom akkor kb ezen kattog az agyam es nem csak almomban. Tehat meg tobbet gondolok erre mint amugy tennem. Tobb idom emeszti fel. Ez nem okes sehogysem

- attol vagyok jo kereszteny ha igyekszem jot cselekedni a kornyezetemmel. Ugy az emberekkel mint barmivel. Attol, hogy allo peloval jarok kelek, idegesen egyaltalan nem vagyok az. Inkabb erre koncentralj es ebben az iranyban igyekezz. Ne arts masoknak szandekosan es ahol tudsz segits.

- orvosilag egy jo kis prosztatagyulladas es heregyulladas fele haladsz ami valljuk be szinten nem kellemes

- az sem kellemes ha tocsaban ebredek es anyuka nyilvan tudja es o kell kimossa a holmit. Megalazo.

A fentiek fenyeben en elengedtem ezt a megtartoztatas dolgot, igyekeztem egyensulyt tartani az eletemben a maszturbacio es a tobbi dolgom kozt. Egeszen addig amig nem viszed tulzasba szerintem rendben van.

febr. 18. 05:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én református vagyok, itt ilyen nincs, hogy nem lehet kiverni, vagy szexelni.

A kérdésedhez meg annyi, hogy én is jártam sokszor így, hogy éreztem, hogy lesz valami de felébredtem. Pont tegnap előtt éjjel viszont nem ébredtem fel és hát megtörtént... :)

febr. 18. 11:04
 8/9 A kérdező kommentje:
5-ös, pont az a lényeg, hogy éjszaka a magömlés nem bűn, mert nem szándékosan elégíted ki magad, hanem alszol, és mint biológiai folyamat végbemegy.
febr. 18. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezzel csak két probléma van. A katolius egyház szerint ugyebár bűn a megelőzés is és maga a szex is ha nem a gyermeknemzés a célja. Ebből kifolyólag vagy 15 gyereked lesz mert ugye soha nem védekezhetsz... Vagy pedig mivel ha a szex nem gyermeknemzés céljából bűnös cselekedet így egy max kétszer fogsz egész életedben szeretkezni. Egyik sem jobb a másiknál!
febr. 18. 14:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!