Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párom testvére gyakran keresi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom testvére gyakran keresi a társaságom, próbál a kedvemben járni, viccelődik velem. Vélemény?

Figyelt kérdés

Sokszor az az érzésem, hogy bejövök neki. Leszögezném

egyáltalán nem ez a célom.

A mai nap folyamán beszélgettünk hogy kinek mi tetszik, erre ő: mindenki bejön valakinek, pl te nem vagy az én ízlésem, nem jönnél be.

Még 1x mondom, nem akarok egyáltalán tetszeni neki, de valahogy ez a kijelentés sérteti a nőiességem. Egyáltalán miért mondott ilyet, hiszen senki nem kérdezte erről... szerintetek?

febr. 15. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenbe többet látni. Lehet azért kedves mert kedvel és a tesója barátnője vagy.

Pl sógorom a duci csajokat szerette én mikor megismertem a férjem 170cm és 55kg voltam. Neki gebe, ettől függetlenül mindig kedves volt velem.

febr. 15. 21:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, talán így jobban értelmezhető: a szakálláról kért véleményt, mondtam sztem nem jó ötlet. Erre ő ezt reagálta. És ezt nem értem, hogy ez egyáltalán honnan jött?
febr. 15. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki.

Nyilván azt gondolod magadról, hogy te minden pasinak tetszel. És azért nem esett jól ez a kijelentése.

febr. 15. 21:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Ebben igzán tévedsz. Egyszerűen nem értettem, de mindegy is.
febr. 15. 21:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!