Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom testvére gyakran keresi a társaságom, próbál a kedvemben járni, viccelődik velem. Vélemény?
Sokszor az az érzésem, hogy bejövök neki. Leszögezném
egyáltalán nem ez a célom.
A mai nap folyamán beszélgettünk hogy kinek mi tetszik, erre ő: mindenki bejön valakinek, pl te nem vagy az én ízlésem, nem jönnél be.
Még 1x mondom, nem akarok egyáltalán tetszeni neki, de valahogy ez a kijelentés sérteti a nőiességem. Egyáltalán miért mondott ilyet, hiszen senki nem kérdezte erről... szerintetek?

Nem kell mindenbe többet látni. Lehet azért kedves mert kedvel és a tesója barátnője vagy.
Pl sógorom a duci csajokat szerette én mikor megismertem a férjem 170cm és 55kg voltam. Neki gebe, ettől függetlenül mindig kedves volt velem.

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki.
Nyilván azt gondolod magadról, hogy te minden pasinak tetszel. És azért nem esett jól ez a kijelentése.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!