Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem izgat fel. A barátommal 2hónapja vagyok együtt és már próbáltunk szeretkezni, de egyszerűen nem megy, nem érzem azt, hogy: igen, wow, még, ahhhh Pedig mindent megcsinál és mégsem. Miért? Velem van a baj?
Sztem egyikőtökkel sincs baj, valószínűleg nincs meg az a tűz kettőtök között, h huuu gyere és ... Ezt kéne hogy érezd. Bár lehet h az a baj h ő az első neked. Én 14 voltam amikor először lefeküdtem a barátommal, nekem nem tetszett, énse éreztem semmit. Aztán jött a következő aki bevezetett a szexbe ugy istenigazán, és onnantól kezdve énis éreztem már hogy igen, ez kell nekem, és hogy kívánom.
Azokon a bizonyos erogénzónákon se tud rajtad hatni?( nyak, fül, comb, csípő, hát...) Ha ezekkel még nem próbálkozott, akkor hajrá, mond neki h csinálja.
az első alkalom általában nem olyan mint amilyennek a magazinok leírják :) persze van kivétel.
nem szabad feladni, próbálkozzatok tovább :)
mértnem beszélitek meg ki mit szeret? :D
esetleg nézz meg egy lány-lány vidit. ha tetszik, akkor megvan a "bibi". :D ha nem akkor a pasi nem jön be neked. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!