Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes a családodban a meztelenség?

Azon nincs mit vitatkozni, hogy természetes-e. A meztelenség természetes. A természetben nem fordul elő ruhaviselés; azt az ember találta ki, és manapság mesterségesen, ipari módszerekkel állítja elő a ruházatot.
Arról már lehet beszélni, hogy része-e a normának. Az meg családtól függ. Karótnyelt, prűd, szégyenlős családban az a normális, hogy akkor is kötelező ruhát viselni, amikor arra semmi szükség nincsen. Az ilyen gátlásoktól nem szenvedő családokban pedig nem csinálnak ebből olyan nagy ügyet: meztelenül lenni pont ugyanannyira normális, mint felöltözve. Egymás elől bújkálni, öncélúan takargatni magunkat pedig mesterkélt. A testünk nem hibás, hogy szégyellnünk kellene.

Szerintem ez akkor sem normális persze nyilvan a pároddal oke,de 15 ev felett a családban full pucéran rohangálni meg egymás előtt fürdés utan törölközni.
Nem normális szerintem.Az onkep nem attól lesz hogy látom apám szőrös farkát vagy anyám lobogó mellét

Naturisták vagyunk. Nyaranta az egész család együtt strandol, kempingezik naturista helyeken.
Nyilván otthon sem szégyenlősködünk egymás előtt a négy fal között.

Természetes. És ez nem magamutogatás, semmi szexualitás nincs benne, ugyanúgy megvan a saját privát szférám csak becsukom a szobám ajtaját. De ha nem akarok azért pluszban felöltözni fürdés előtt, akkor szerintem nincs abban semmi, hogy a szobámból a fürdőig elmegyek meztelen.
Az sem okozott törést az eddigi életemben, hogy láttam apum vagy öcsémet meztelenül. 18l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!