Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, hogy alakult ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy alakult ki bennetek, hogy nyáron szerettek mezítláb ( papucsban, szandálban, saruban) járni?

Figyelt kérdés
Igen, olyan férfi vagyok, aki szereti a női lábakat elsősorban megnézni. Éppen ezért sokat gondolkodtam egy nőben, hogy alakul ki, hogy nyáron szeretnek megszabadulni a zoknijuktól, harisnyájuktól. Magától jön, vagy gyerekkorban a szülők már úgy szoktatták, hogy nem adtak rá ilyen ruhadarabot. Vagy ellenkezőleg, mindig ráerőltették volna, éppen ezért első adandó alkalommal, mikor lehetett megszabadultatok tőle. Van köztetek olyan, aki korábban el nem tudta volna képzelni magáról, zárt cipő nélkül kimenjen az utcára, de valami hatására ez megváltozott benne? Illetve az is érdekelne, hogy ennek a fordítottja megtörtént-e?

febr. 7. 08:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindig szerettem mezítláb lenni,nem tudom,hogy ez kialakult e,vagy csak egyszeűen ilyen vagyok.
febr. 7. 10:37
 12/14 anonim válasza:
68%

"Azokról nem is beszélve, akik a nőket szextárgynak nézik."

Stikában lefotózni valakit pont iyen. Ha nem fogod fel, mennyire megalázó, hogy ilyesmit csinálnak a beleegyezésed nélkül, ráaásul szexuális segédeszköznek fogják felhasználni a képeidet, akkor baj van. Nem a fétisedel, hanem ezzel a hozzáállásoddal.

febr. 7. 22:17
 13/14 anonim válasza:
100%
Szerintem ez ősrégi korok hagyományaiból maradt. Mikor a nőket még másodrendűnek tekintették nemigen áldoztak rá anyagiakat hogy kézzel készített, drága cipőket viseljenek, hanem inkább szimplán mezítláb járatták őket. Másrészt biztosítva látták hogy így nem nagyon fogják elhagyni a ház környékét és fájdalommal járó hosszabb távoknak nekivágni, vagy legalábbis hamar utólérhetőek lesznek. Később, mikor iparosodott a világ és szokás lett városba, vásárba menni, akkor is csak olcsó, egyszerű, néhány pántból álló papucsot, szandált kaptak hogy valami védje a talpukat. Ez a mezítlábra vett nyitott cipőviselet aztán többé kevésbé a védelemre szoruló gyengébbik nem, és a nőiesség jelképe maradt. Manapság a rafinált formatervezés, a felhasznált anyagok és főleg a divatguruk jócskán megdrágították ezeket a sokszor szinte semmiből álló lábbeliket. Ráadásul azzal a nem titkolt szexuális célzattal, hogy a védtelen, csupasz lábat és a fájdalomtűrést méginkább a nőiesség szimbólumává tegyék, ahogy az volt régen is. Bár akkor a mezítláb járás is elég volt ehez.
febr. 8. 08:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorom óta így járok
febr. 9. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!