Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 32 éves férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Guest92 kérdése:

Mit tegyek? 32 éves férfi vagyok párom 30 éves nő szex közbe rendszeresen felhozza hogy izgatja a hármas de még a cuckold is.. én is simán benne lennék bármelyikbe de aztán szex után semmi még beszélni se lehet a témáról...

Figyelt kérdés

ma 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
#9 akkor ezt folytasd, lépésről-lépésre, újra meg újra. Mondogasd folyamatosan.
ma 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:
23%
10: jah, előjön a két bika, beültetik a kérdező a sarokba, majd miután megöltötték az asszonyt majd jöhet ö a nyelvével... vajon tudja-e a kérdező hogy ez az amire a nő gondolt hm hm...
ma 16:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Teljesen biztos hogy nem erre gondolt de egyébként persze lesarkitva de összességében ezzel se lenne probléma ha ilyet akarna 😉 és nem nem azért mert aberralt vagyok csak szimplán izgatna a vágyait megvalósítani
ma 16:32
 14/14 anonim ***** válasza:
cuckold ezt jelenti csak szolok...
ma 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!