Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezzel?
Sokkal nagyobb a libidóm, mint a pasimnak. Sajnos nekem a havi max 2-3 szex eléggé kevés nekem. Fel szerettem volna dobni, hogy kicsit lendítsük fel a 6 éves kapcsolatot és vegyünk be alkalmakra egy pasit a szexbe. De így nem mertem. Viszont megcsalni sem szeretném. Beszéltem már vele róla egy párszor, akkor egy ideig működött a dolog, és most megint ott tartunk, hogy nem foglalkoztatja annyira a szex téma. Nem, nincsen senkije, tudom a telefonján a kódot is, bármikor rálátok Facebook, Messengerére… szimplán nem kívánja a szexet.
27/N, 32/F
Megszoksz, vagy megszöksz. Ha valakinek már 32 évesen csak havi pár alkalomra van igénye az később csak rosszabb (sokkal kevesebb) lesz. Te meg kaparhatod a falat kínodban. Gondolom szexuálisan többre vágysz mint életed végéig csak maszturbálni és állandóan sóvárogni.
Már most mások felé kalandozik a fantáziád a kielégületlenségtől. Legyél korrekt és inkább zárd le ami nem működik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!