Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » MIért csak úgy tudok elmenni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIért csak úgy tudok elmenni, ha kinyújtom és megfeszítem a lábam, illetve a hasizmom?

Figyelt kérdés
lány vagyok, ez masztinál van, szex során is ez lesz?
2009. jan. 9. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A közösülés által kiváltott orgazmus teljesen más érzés mint az önkielégités során szerzett....

A csiklóorgazmus rögzülhet egy helyhez, pozicióhoz, de át lehet szoktatni másféle ingerléshez is.Más testhelyzetbe is próbáld meg.-az nem baj ha az elején tovább tart...

Nem lesz később semmi gond-ne aggódj!

KEYLA

2009. jan. 9. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a jó.
2009. jan. 9. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:

A tested megszokta,hogy abban a pózban van orgazmusod. Előfordulhat, hogy esetleg később is csak abban a pózban fogod tudni átélni, mert emlékezik az agyad rá (ez tudományosan bizonyított, nem én találtam ki). De némi gyakorlással átszoktathatod magad más pózokra is. Lehet az elején nehéz lesz, de idővel menni fog.

Nekem pl. maszti közben nyújtva és összezárva vannak a lábaim. Szex közben is hajlamos vagyok arra, hogy összeszorítsam automatikusan a lábaim, mert a megszokott pózban jobban tudom élvezni és ösztönösen hajlok annak a pozíciónak a felvételére. De mondom, leküzdhető, csak gyakorlás kérdése.

2009. jan. 9. 14:12
 4/7 anonim válasza:

Ismerős a helyzet! Én is eltudok úgy élvezni, hogy megfeszítem az alsó hasizmom, ha például felhúzom a térdem. (lány vagyok) És teljesen más érzés,élvezet, mint amikor a csiklóm ingerlem!!! A hasizmom megfeszítésével pár másodperc alatt élvezek el és egymásután akár 3-szor, 4-szer is eltudok így élvezni.

Egyszer olvastam valami olyasmit (ha jól és pontosan emlékszem), hogy a csikló belül folytatódhat... Lehetséges ez?

2009. jan. 9. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, a csikló nem csak az a kis borsószemnyi vmi. Belül folytatódik és mélyre nyúlik, "átölelve" a hüvelyt. Ezért lehet olyat olvasni, hogy tulképpen a hüvelyi orgazmus is csiklói.

Gigantikus csikló:

[link]

"A legmegdöbbentőbb: ausztrál tudósok kiderítették, hogy a csikló sokkal nagyobb, mint eddig gondolták. Ezen szerv kívülről látható része befelé egy kereken 10 cm hosszúságú piramis formában folytatódik, majd két, egyenként maximum 9 cm hosszúságú nyúlvánnyal rendelkezik, melyek összeköttetésben állnak két másik, a hüvely elülső faláig érő barlangos testtel. Az egész szervet érzékeny idegszálak hálózzák be, melyeknek ingerlésekor az egész csikló megduzzad, és ez vezet végül az orgazmushoz.

Ez a magyarázata annak, hogy sok nő számára a legmagasabb fokú kéjérzetet az jelenti, ha a hímvessző kitölti a vagináját. A hímvessző medencealapi izmok feszítésével és lazításával járó körülzárása ezt az érzést még erősítheti is, ilyenkor beszélünk hüvelyi orgazmusról. Sok nő viszont már saját tapasztalatból pontosan tudja, hogy bizony az igazi orgazmus ennél jóval többet jelent. Az „ellentábor” azon a véleményen van, hogy a fenti módszerrel jobban és biztonságosabban érzik magukat, hiszen aktívan képesek irányítani az egész folyamatot."

2009. jan. 9. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt egy kép:

[link]

2009. jan. 9. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:

És még 1:

[link]

2009. jan. 9. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!