Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elmondanád bárkinek ha tiltott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanád bárkinek ha tiltott szexuális vágyaid lennének (bármi is legyen az)?

Figyelt kérdés
Mit tennél, megosztanád valakivel hogy könnyíts magadon vagy magadban tartanád és egyedül küzdenél vele?

jan. 30. 18:30
1 2 3
 11/21 cinderella_ ***** válasza:
Nekem megírhatnátok, mert furdal a kíváncsiság. 😂 Előre nem ítélek el senkit. 😅🤭
jan. 30. 19:45
 12/21 anonim ***** válasza:
Senkinek. /F
jan. 31. 05:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Személyesen nem . De itt már megosztottam pár emberrel egy két elég perverz dolgot. 34f
jan. 31. 10:35
 14/21 anonim ***** válasza:
#11 Mert utólag már igen? xD
jan. 31. 10:44
 15/21 cinderella_ ***** válasza:

Imádom, ahogy vág az eszed. 😅

Senkitől nem kaptam privit, majd megpukkadok. 🤭

jan. 31. 10:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Szóval ha meg akarom kötözni a melleid néha egy pár órás folyamatos orgazmuskontrollos kényszerélveztetős játék alatt, mennyire leszek elítélve? :D
jan. 31. 10:50
 17/21 cinderella_ ***** válasza:

Beírtam a REGIO játék keresőjébe, de nem adott erre találatot. 🤔 Azt tudom mondani, hogy nem könnyű velem, nem hagylak nyerni. ☝️🤭

jan. 31. 10:54
 18/21 anonim ***** válasza:
#17 Ebben a játékban te nyernél, nekem mindig az a célom, hogy a partner nyerjen. :D
jan. 31. 10:55
 19/21 cinderella_ ***** válasza:

Utána szívesen pókereznék is veled, ha hasonló célok vezérelnek. 😅😅😅

jan. 31. 10:57
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 Szerintem a végére nem maradna erőd arra, hogy még pókerezzünk is, de másnap lehetne róla szó. :D
jan. 31. 10:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!