Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklattak már szex7álisan interneten téged? Mi történt pontosan?
Mindenki kapott már kéretlen farokképet aki nőként már bárhol felbukkant a neten. Egyesek képesek egy szimpla recept FB csoportban "vadászni" és mindenkire egyből farokképpel indítva ráírni. Zaklatni nem tudnak, mert tiltás / törlés / profil jelentése.
Zaklató olyan formában volt, hogy pár levélváltás után kiderült torz a személyisége utána nem lehetett levakarni. Újabb és újabb kamu profilokat csinált amikről írogatott.
Igen próbálkozott. Dícsért, és rá akart venni, hogy magamról, fütykösről készítsek, küldjak fotót. Megtagadtam. Majd tovább fenyegetett, ha jelentem, és megszakítom a hívását, netes ismerőseimnek elküldi a .....!
Hoppá! Nem volt mit! Így letettem, majd letiltottam, jelentettem. Már figyelték,!
Engem sem hívott többet!
ÉSZNÉL LENNI, BIZONYÍTÉKOT NEM SZOLGÁLTATNI!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!