Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zaklattak már szex7álisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklattak már szex7álisan interneten téged? Mi történt pontosan?

Figyelt kérdés
tegnap 14:10
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
A fütyifotó számít?
tegnap 14:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha kéretlenül küldik, akkor szerintem igen.
tegnap 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Mindenki kapott már kéretlen farokképet aki nőként már bárhol felbukkant a neten. Egyesek képesek egy szimpla recept FB csoportban "vadászni" és mindenkire egyből farokképpel indítva ráírni. Zaklatni nem tudnak, mert tiltás / törlés / profil jelentése.

Zaklató olyan formában volt, hogy pár levélváltás után kiderült torz a személyisége utána nem lehetett levakarni. Újabb és újabb kamu profilokat csinált amikről írogatott.

tegnap 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Igen próbálkozott. Dícsért, és rá akart venni, hogy magamról, fütykösről készítsek, küldjak fotót. Megtagadtam. Majd tovább fenyegetett, ha jelentem, és megszakítom a hívását, netes ismerőseimnek elküldi a .....!

Hoppá! Nem volt mit! Így letettem, majd letiltottam, jelentettem. Már figyelték,!

Engem sem hívott többet!

ÉSZNÉL LENNI, BIZONYÍTÉKOT NEM SZOLGÁLTATNI!

tegnap 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Tanács a zaklatók ellen: ignoráld! Gyárt újabb profilt, hívogat, számot cserél stb. de ha reagálsz azt megerősítésnek veszi (paradox módon azt is ha elküldik a picthába) mert már kommunikációnak minősül. Ha zaklat valaki akkor SOHA ne válaszolj rá!!! Semmit!!! Hiába jön új meg új felületeken, telefonszámokról, felhasználó nevekkel stb. s ír bármit is, egyszerűen szó nélkül tiltod! Mondom mindegy mit ír, szó nélkül tiltod! Egy idő múlva ahogy nem jön visszacsatolás feladja (és keres magának másik áldozatot).
tegnap 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:
86%
#5-nek a teljes zôldet akartam. SEMMI VÂLASZT!!!
tegnap 17:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!