Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik ez némelyik nőnek ?
Figyelt kérdés
Arra lennék,hogy mi izgatja őket ebben ?
-Hányásig szopni
-Leköpés
-Hajhúzás
-Pofozás-fojtogatás
-Segg és mell csapkodás de úgy , hogy már piros
-Erős dugás punciba
-Erős dugás seggbe
-Alázás
Arra lennék kíváncsi ,hogy mi izgatja némelyik nőt ? Én ha nő lennék ezt full magázásnak venném.
De így férfi ként izgat és ki próbálnám
jan. 30. 12:56
1/8 anonim válasza:
Ahogy írtad, "full megalázásnak vennéd". Nagyon sok nőnek bejön, ha megalázzák. Nincs ezzel semmi gond, amíg a partnerek között egyeznek az igények, és nem kerül a dolog hálószobán kívülre. :)
2/8 anonim válasza:
Pont a megalázott, kiszolgáltatott helyzet. Ez amit irsz sub-mazo. N
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor maga az ,hogy ki szolgáltatott helyzetben van a nő vagy a Férfi dominanciája miatt ?
jan. 30. 13:01
4/8 anonim válasza:
Hidd el, hogy a legtöbb nőnek ez csak elméletben tetszik.
F
5/8 A kérdező kommentje:
4
Tudom de némelyik ezt át éli és nagyon oda van érte
jan. 30. 13:05
6/8 anonim válasza:
Kinek mi. Neked a piros tetszik, nekem a kék. Ebből nekem az jön be, ha jól megrak a párom. De nem seggbe. Az tabu.
7/8 anonim válasza:
Kinek a papp kinek a pappné jön be nem vágyunk egyformák ha párom ezt kérné lehet elsőre furán néznék rá de mivel ezt szeretné akkor megadnám neki amire vágyik..
F
8/8 anonim válasza:
Bingó - a szubmisszív nőknek tetszik, a megalázottság, a kiszolgáltatottság miatt. Hangsúlyozva a nők többsége NEM szubmiszív, s aki az azok közül sem mindenki mazochista!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!