Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrém korán kezdett szexuális élet?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki extrém korán (14 alatt) kezdett szexuális életet élni (nem kizárólag szex, bármilyen módja ami több az oviban bokor mögött egymásnak megmutatásnál)? Kivel és hogyan kezdted? Mit gondolsz róla utólag?tegnap 10:41
1/9 anonim válasza:
Azért voltak dolgok az említett kor alatt. Nem bántam meg, semmi olyan nem történt, amit nem szívesen, saját akaratomból tettem volna.
2/9 anonim válasza:
Én nem, de aki osztálytársam volt és igen, az utána kb. szexfüggő lett, amit ennyi idősen nem is volt túl könnyű megoldania, de aztán ennek megfelelően 18-20 évesen már meglett az első gyereke is... Szerintem senkinek sem érdemes ennyi idősen elkezdeni.
4/9 anonim válasza:
Manapság sokan kezdik 14 alatt. Ez nem ritkaság. Régebben is előfordult csak nem beszélt róla senki.
5/9 anonim válasza:
Szex nem,de petting volt 12 évesen már.Lánnyal és fiúval is.
Egyáltalán nem bántam meg!
39f bi
6/9 anonim válasza:
Az oviban egymás " pisilőjére" voltunk kíváncsiak azzal a kislánnyal, akibe szerelmes voltam és ő is belém...meg is néztük egymásét működés közben...
Szóval mi már 5 évesen kezdtük!😂
7/9 anonim válasza:
13 voltam mikor 2 férfival.Én nem akartam.Nem kérek privátot.N
8/9 anonim válasza:
Oh, ha ez is számít akkor 8 évesen unokanővéremmel dokis játék közben a ceruzát dugtuk fel egymásnak lázmérést imitálva :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!