Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti öltözőben megnézitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti öltözőben megnézitek hogy mások milyen alsót hordanak?

Figyelt kérdés

Pl. milyen fajtát, színűt, stb.

Lepödtél már meg valamilyen kombináción?

Odafigyelsz hogy milyen alsót veszel fel amikor tudod hogy mások előtt fogsz öltözni?

ma 09:14
 1/7 anonim válasza:
Igen. Meg szoktam nézni mások milyenben vannak.
ma 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Megnézem, de azt is ha annyi ruha sincs rajta.
ma 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Van, hogy meg szoktam nézni. Most eszembe jutott, hogy lehet felvennék egyszer tangát. Előétel gyanánt. :))
ma 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam figyelni. Az sem érdekel ha engem figyelnek, csinálom a dolgom és megyek tovább.
ma 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem csukod be a szemed látod ki mit visel :D általában a boxer megy, én is azt viselem, színek közül az én boxereim a legszembetűnőek (piros, pink stb) :D
ma 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nem nézem...de engem megnéztek..... mert rózsaszin csipkés női bugyit viselek.
ma 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!