Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Edzőterembe járók! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edzőterembe járók! Mennyire vagytok szégyellősek az öltözőben? Ott öltöztök át vagy eleve edzős cuccba mentek? Mertek zuhanyozni?

Figyelt kérdés
Felénk sok férfi simán meztelenkedik az öltözőben.

jan. 29. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ott öltözöm át, ott zuhanyzom 29/n
jan. 29. 09:42
 2/9 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Én is mint az első. Olyankor le is zuhanyzok ott. Ugyan így a párom is, edzés előtt-után ott öltözik át, meg olyankor ott tusol.
jan. 29. 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne mernék meztelenül lenni,hozzászoktam.Iskola,majd foci,katonaság,sőt munkahelyen is műszak után.Ebben én nem látok problémát.
jan. 29. 10:01
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Ott öltözök de alsónadràgot sosem veszem le illetve otthon tusolok ha kell. De ahogy észrevettem sok ember nem szégyenlős meztelenül lófràlnak és lóbàljàk az ormànyukat annak nem tudom mi értelme
jan. 29. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem zavar,de az elsőre emlékszem amikor koleszos lettem.Addig nem szembesültem ezzel,bele sem gondoltam.Mentünk a csajokkal zuhizni,láttam hogy más is bizonytalan.Utána természetes dolog lett.
jan. 29. 10:48
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
Olyan terembe járok ahol van zuhanyzás lehetőség is hisz nem vagyok izzadt, büdi testemre utcai ruhám felvenni.. F
jan. 29. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Semennyire, ezért van egy öltöző.
jan. 29. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Semennyire nem vagyok szégyenlős, természetesen ott öltözök át és lazán lezuhanyzok meztelenül :D

26F

jan. 29. 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Semennyire, sőt még kicsit élvezem is hogy meztelenül lehetek, de persze nem csinálok semmi kirívót a normál meztelenseget igénylő dolgokon túl
jan. 29. 20:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!