Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 27 éves nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 27 éves nőnek mennyi az “ideális boudy count”?

Figyelt kérdés
Szimplán kiváncsiságból kérdezem, mert eléggé felkapott téma lett, és kiváncsi vagyok ki mit gondol erről. Egyébként összesen 7 férfivel voltam😄

jan. 29. 01:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Magyarul nem tuddod feltenni ezt ?
jan. 29. 08:53
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
Ja ha valaki 100 ferfival volt az ri*nac ha meg 1-2-vel akkor frigid pi*csa
jan. 29. 08:56
 13/26 anonim ***** válasza:
70%

Én miért a nőktől hallom ezt a ktitikát más nők irányába? Miért az anyám aggódott, az aktuális barátnőm előélete miatt, és nem én, vagy a faterom? Nem lehetséges, hogy ez nem férfi/nő probléma, hanem prűd, vallásos ember/ nem prűd, nem vallásos emberek között feszülő vita?

jan. 29. 09:06
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó ez a szám, ne aggódj rajta. Sőt y ennek a duplája sem lenne baj, ha pl az én páromnak ennyi lett volna. Nem egy szám határoz meg minket, ennél azért kicsit bonyolultabb az ember ☺️
jan. 29. 09:22
 15/26 anonim ***** válasza:
79%
A 7 szerintem rendben van nem sok, de nem is kevés. Normális szexualitásra és intelektusra utal
jan. 29. 09:50
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
#12 azért a 100 már nagyon sok az nyilván ribi az 1-2 meg nem mindegy hogyan volt ha befigyelt egy hosszú kapcsolat mondjuk 7-8 év, szex van, de a szám nem növekedik, máris nem frigid
jan. 29. 09:54
 17/26 anonim ***** válasza:
40%
Fontos az előélet legalábbis nekem nagyon, ha végig rbnckodta az életét itt a 100+ról beszélek nem tudom komolyan venni. Nem hiszek benne, hogy miattam megváltozik vagy 1 feles után nem alakul vissza rbvé. Ilyen nővel nem kezdek.
jan. 29. 10:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy ideális, de van átlagos. Szerintem te benne vagy a ami átlagban kb.
jan. 29. 10:02
 19/26 anonim ***** válasza:
40%
3-4
jan. 29. 15:08
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 7 teljesen rendben lenne, ha a feleségnek tervezett csajom ezt mondaná. Nem tartom soknak. 2-3-4 komoly kapcsolat, plusz pár férfi kapcsolaton kívul. Ez teljesen rendben lenne. Még orulnék is, hogy ez nem sok.

33F

jan. 29. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!