Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy formás, szép alakú lányon mennyire kiábrándító, ha lógnak a mellei? Nem rontja az összképet?
Figyelt kérdés
jan. 28. 21:10
1/22 anonim válasza:
Ha az arca/haja szép, engem egyáltalán nem érdekelne a melle.
4/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem, miért lenne gond? A természetes cicinek van lógása, én pedig a természeteset szeretem.
5/22 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszene. Pont a mell a legfontosabb nekem. Nem kell, hogy kisportolt legyen, csak ne legyen túl vékony és ne legyen túl sok felesleg rajta, de a melle legyen rendben.
6/22 anonim válasza:
Szegény ötös le lett pontozva :-) Valakinek kell, hogy tetszenek a nem lógó mellű nők is :-) :-). Én már régóta nem aggódok azért, hogy a középkorú melleim kinek milyen illúziót építenek vagy rombolnak, én azt gondolom,hogy tálalható egy test úgy IS, hogy az előtte-utána csak annyi különbséget hordoz, ami a mindennapi élet szokásos női rejtelme.
7/22 anonim válasza:
6-os tetszik amit írtál.
Nagyon jófej lehetsz.
8/22 anonim válasza:
Már megint ugyan ez a kérdés, konkrétum nélkül.
1) Ha nem incelhízelgést akarsz, akkor mutass képet
2) A jó alak szükséges feltétele a formás cici is
9/22 anonim válasza:
Kicsit. Muti magad pucéran hátulról illetve elölről és alkotok véleményt.
10/22 StevenUp válasza:
Ha a "formás" nem a "kövér" eufemizálása, akkor nem hinném, hogy nagy baj lenne veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!