Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem fura, hogy a leszbikusok milyen vehemensen utálják a férfiakat, de a meleg férfiakat sosem hallom, hogy utálnák a nőket?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:04
1/11 anonim válasza:
a leszbikusok úgy általában nem utálják a férfiakat
2/11 anonim válasza:
Mert a meleg férfiak rokonlelkek a nőkkel.
3/11 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy általában nem utálják a férfiakat, de a médiában folyamatosan látni, hogy eltúlzott férfigyűlölő véleményen van nagyon sok leszbikus. Hetero férfiaktól sem hallom soha ezt a szintű fröcsögést a leszbikus nők felé, sem a meleg férfiaktól a hetero nők felé, csak a leszbikusok gyűlölködnek folyamatosan. Csak érdekelne, hogy mi ennek az oka.
tegnapelőtt 21:23
4/11 anonim válasza:
a média mindig a szélsőséget mutatja
akikre igaz lehet ez, azok inkább a szélsőséges feministák (femináciknak szokták becézni őket), de szerintem köztük aszexek is vannak
5/11 anonim válasza:
De, fura. Azt én sem mondanám egyáltalán, hogy minden leszbikus férfigyűlölő, mert egyáltalán nem így van, de valóban, nőgyűlölő meleg férfiak szinte nincsenek, férfigyűlölő leszbikusok viszont nagyon is léteznek. Ezek általában azok, akikről már ránézésre is megmondod, hogy leszbikus. Találkoztam ilyenekkel, tapasztalat.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm #5, akkor nem csak nekem tűnt már ez fel. Nem értem a lényegét a dolognak. 😅
tegnapelőtt 22:58
7/11 anonim válasza:
Attól, hogy vannak femináci leszbikák a többsége még NEM az! Azt viszont nagyon rühellik amikor idegenek belekotnyeleskednek a szexuális életükbe, hogy csinálják, meg be akarnak szállni és hasonlók.
8/11 kis kolbász válasza:
Az egyik legjobb barátnőm, pont leszbikus, de egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy van köztük férfigyűlölő.
😞
9/11 anonim válasza:
azért, mert a melegeknél ez születési rendellenesség, a leszbikusoknál meg férfi által okozott trauma okozza a másságot leginkább.
10/11 anonim válasza:
9.
Szomszéd lánya 14 éves, sosem volt fiúja csak barátnője. Szerintem ez is ugyan úgy veleszületett mint férfiaknál.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!