Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tiltanál be itt ha te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tiltanál be itt ha te lennél a gyk szexualitás rovat adminja?

Figyelt kérdés

én első intézkedésként betiltanám a következő kérdéseket:

-péniszmérettel kapcsolatos kérdések, baromi idegesítő már!

-terhes leszek-e kérdések(ez már a 80 as 90es években is ciki volt az akkori diákmagazinokban)

-ecetes savanyú lábszag(amilyen egyébkent nincs is mivel lábnak büdös sajt szaga van) ezt a kérdéseket feltevő embert kitiltanám örökre!

-azt is betiltanám amikor valaki egy ismeretlen hülye angol kifejezéseket tesz a kérdésbe miközben senki nem hallott még arról ö meg el sem magyarázza a kérdésében mire gondol,pl: sziasztok mi a vélményetek a gigastitchermegasexgodlocaltubehero rol? (persze ezt most találtam ki)

titeket mik bosszantanak?

jan. 28. 19:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Az zoofíl kérdéseket, a segglyukas kérdéseket.

A válaszolók közül meg az "erre recskázol" típusúakat, meg a "nem kérek privátot" típusúakat.

jan. 28. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Szüzincel kérdéseket
jan. 28. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
36%
Amelyeket csak azért írnak ki, hogy lányok válaszoljanak és ráírjanak mindenféle perverz hülyeséggel.
jan. 28. 19:23
 4/12 Fragments of Fantasy ***** válasza:
39%
Minden retardáltat aki naponta írja ki ugyan azt a kérdést kitiltanék.
jan. 28. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
Engem az érdekel inkább kit tiltanál ki!? Vagy kikről mi a véleményed? Jöhet privibe is a válasz!
jan. 28. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Semmit.

Nem kötelező itt lenni és elolvasni a kérdéseket és válaszolni is rá. Inkább az van, hogy van itt egy keménymag, amely egyik fele állandóan írja ki a kérdéseket és a másik fele meg válaszol rá. Aztán emiatt érzitek soknak, mert lényegében függők vagytok.

jan. 28. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
Pedofil meg családon belüli szex téma
jan. 28. 19:54
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

6-os!

Csak az a baj, hogy pont az ilyen "keménymag" miatt tűnt el innen a normális emberek nagy része, és miattuk nem lehet normális kérdést kiírni, mert egyből jön a gúnyolódás, meg észosztás.

Vagy ha például kiírsz egy kérdést amiben nem is egyértelműen, csak burkoltan partnert keresel valamire, azt azonnal törlik. Viszont azok a kérdések meg vidáman itt virítanak amikben azon diskurálnak a válaszolók, hogy a férfi pénisze a jobb, vagy a kutyáé. Agyrém!

Érdemes megnézni a 10-12 évvel ezelőtti kérdéseket, hogy mennyivel normálisabb emberek voltak itt.

jan. 28. 20:26
 9/12 A kérdező kommentje:
igen sajnos nekem is törölték már adminok itt úgy kérdésemet hogy szerintem semmi extra nem volt benne ezzel szemben meg olyanokat nem tiltanak amik pedofil vagy család szex jellegűek
jan. 28. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:
8%
Homikat
jan. 28. 21:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!