Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire vagytok szégyenlősek a melletekre? Ha először kell levetkőzni egy férfi előtt? És a strandon eltakarjátok, ha átöltöztök? Az orvosnál is rossz érzés, ha le kell venni a melltartót?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 18:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok orvos előtt, vagy első alkalomnál szégyellős. Strandon viszont nem szoktam feleslegesen mutogatni, de volt már olyan, hoyg férfi ismerősöm előtt átöltöztem és látta a mellemet.
tegnapelőtt 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mutogatom surun masoknak, de sok fiu-lany ismerosom latta mar.
tegnapelőtt 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megszokás kérdése.

De alapjáraton mutogatni nem szeretem. Csak magamnak néha vagy ha együtt vagyok valakivel akkor. De amúgy nem döntöttem el, hogy szeretem őket van hogy aggódom, hogy kicsinek találja a másik, de közben meg feszes pici cuki.

tegnapelőtt 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
férfi vagyok de nyilvanvako, hogy ha valakinek szép, formás mellei vannak az nem szégyenli akinek csúnyabb mellei vannak az meg még maga előtt is
tegnapelőtt 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekem szép cicieim vannak és az alakomhoz képest nagyok, de a barátomon és az orvoson kívül senkinek nem mutatom meg.
tegnapelőtt 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

4es

Ez hatalmas tèvedés.

tegnapelőtt 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#4 magam előtt azért nem szégyellem, a testem része, megszoktam.

Szexnél mindig magamra erőltettem, hogy levegyem a melltartót is. Mert a mellem az én részem, ha nem tetszik a partnernek, akkor így járt. Szerintem az a gáz, ha a nő annyira szégyellős, meg önbizalomhiányos, hogy magán hagyja a melltartót.

Rossz szavakat nem kaptam még a mellemre (habár intelligens férfiakkal feküdtem le, nyilván nem is fognak megbántani), de a párok most pl odáifg van érte.

Szóval a nem egészen szép melleket is szeretheti valaki :)

tegnapelőtt 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:

7-es nő!

Miért?

Te szerinted a tiéd "nem egészen szép"?

tegnapelőtt 22:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért kellett így megszólítani?? Jézusom...

Nem, az én melleim nem szépek. Lógó tőgyek.

tegnapelőtt 23:14
 10/11 anonim ***** válasza:

7-es,9-es hölgy!

Biztosan csak túlzol,s neked is szépek,s formásak vannak...

8-as voltam,s vagyok!

tegnap 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!