Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szexuális kontextusban nagyon de nagyon igat, hogy porig legyek alázva (pszichésen és fizikálisak), míg "normál" szituációkban ellenzek minden ilyet?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 10:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudni az okot,engem is csak a szexben izgat,a való életben távol áll tőlem.
tegnapelőtt 10:50
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Ferfikent engem is izgat, ha egy no megalaz
tegnapelőtt 10:50
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Kár ,hogy nőben nincs ilyen!
tegnapelőtt 11:10
 4/13 anonim ***** válasza:
23%

Az alapkérdés hogy férfi vagy nő az illető ?

tegnapelőtt 11:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért alapkérdés 4 es,rá akarsz írni privátban? Ne strapáld magad,nem hinném,hogy itt keres partnert,a válasz szempontjából meg teljesen mindegy a neme :)
tegnapelőtt 11:19
 6/13 anonim ***** válasza:
20%

Ugyan nem kértem útmutatást és miért ne akarhatnék ráírni ?

Szerintem nem mindegy, ugyan a férfi szubmissziv oldalhoz nincs sok közöm.

tegnapelőtt 11:23
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
Egyre jobban unom már én is az ilyen idiótákat akik állandóan a privátozással jönnek! Miért ne írhatnék rá valakire privátban? Azért van ott a lehetőség. Ha nem érdekli amit írtam, akkor ignorálja és kész, vagy letilt.
tegnapelőtt 11:37
 8/13 A kérdező kommentje:
#5: Férfi vagyok, és nem hinném, hogy a kérdés szempontjából van a nememnek jelentősége.
tegnapelőtt 11:42
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért van jelentősége a nemednek, mert ha nő vagy, akkor nekiállnak gusztustalan privátokkal elárasztani.

Amúgy jó kérdés. Sokmindenre próbálják visszavezetni ezt, vannak sztereotípiák, hogy kiknek jön ez be. Szerintem ez sokszor random alakul, kinek éppen mit dob a gép.

tegnapelőtt 11:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan 9 es. Ezek sajna nem értik,hogy nem a priváttal van a baj,hanem a stílussal.Ki akarna egy bunkó,paraszttal bármit is? Azt sem értik,hogy egy válasz a kérdésre,nem jelenti azt,hogy bárkivel bármit.
tegnapelőtt 11:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!