Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért hiszik azt hogy egy pl bolti dogozónak soha senki nem jön be mert ez csak a munkája ?
Nem egy olyan kérdést olvastam itt hogy valaki kérdezte hogy vajon van e esélye egy eladó lánynál, olyan jeleket adott neki akkor hogy szedhetné fel meg hasonló. Na ezekre mindig olyan válaszok jönnek hogy csak azért kedves a csaj/csávó mert ez a dolga.
Hát én diákmunkázni szoktam a Tescoban, nyílván mindenkivel rendes vagyok ha persze az adott vásárló is. De azért amikor egy nekem tetsző és szimpatikus vásárlóval találkozok azért teljesen más a hozzá állásom, azt nem lehet megjátszani csak a munka miatt. Illetve én is érzem hogy ha vásárlóként a boltban vagyok hogy az adott eladó csak megjátsza hogy kedves, vagy kifejezetten ellenszenves vagyok neki vagy pedig be is jövök neki.
Mondjuk azt nem látják, hogy hogy viselkedsz másokkal. Honnan tudják, hogy velük máshogy viselkedsz?
Ezen kívül megérzed, de utána lett is valami abból?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!