Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyesek miért hiszik azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek miért hiszik azt hogy egy pl bolti dogozónak soha senki nem jön be mert ez csak a munkája ?

Figyelt kérdés

Nem egy olyan kérdést olvastam itt hogy valaki kérdezte hogy vajon van e esélye egy eladó lánynál, olyan jeleket adott neki akkor hogy szedhetné fel meg hasonló. Na ezekre mindig olyan válaszok jönnek hogy csak azért kedves a csaj/csávó mert ez a dolga.

Hát én diákmunkázni szoktam a Tescoban, nyílván mindenkivel rendes vagyok ha persze az adott vásárló is. De azért amikor egy nekem tetsző és szimpatikus vásárlóval találkozok azért teljesen más a hozzá állásom, azt nem lehet megjátszani csak a munka miatt. Illetve én is érzem hogy ha vásárlóként a boltban vagyok hogy az adott eladó csak megjátsza hogy kedves, vagy kifejezetten ellenszenves vagyok neki vagy pedig be is jövök neki.

jan. 27. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
én nálam fordítva van: tudom, hogy meg lehet őket szólítani, meg is szólítom őket eladokat, boltosokat ha tetszik de a válasz amit kapok mindig ugyanaz: "van barátom"
jan. 27. 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:
9%

Mondjuk azt nem látják, hogy hogy viselkedsz másokkal. Honnan tudják, hogy velük máshogy viselkedsz?

Ezen kívül megérzed, de utána lett is valami abból?

jan. 27. 18:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!