Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinyalnál egy prostituáltat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinyalnál egy prostituáltat?

Figyelt kérdés

A bemutatkozásban céloznak rá hogy szeretik a kölcsönös franciát meg ha jól kinyalják őket. Néhány beszámolóban le is írják hogy kinyalták.

Hát nekem nem lenne gusztusom hozzá, tudván hogy hány farok járt ott, kitudja hányan voltak nála aznap, fürdött e minden alkalommal előtt és milyen alaposan.

Gyakori hogy a férfiak kinyalják őket mintha barátnőjük lenne?

tegnap 03:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A ma reggeli rádióműsort hallgatva, most már soha sem csinálnék velük ilyet. Az is igaz, hogy még egynél sem voltam amúgy sem... :D
tegnap 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 Bemondták hogy trippered van?
tegnap 13:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Kizárólag szoptatni szoktam, nincs igényem rá, hogy kinyaljam, és ő is könnyebben "tisztába teszi magát" utána.
tegnap 16:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Pedig jó dolog a nyalás, és egyre többen nyalnak ki minket pasasokat is. Nem kell ehhez travikhoz menni már
tegnap 16:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Van két lány akikhez rendszeresen járok, az egyiknek még a popsiját is kiszoktam nyalni.

És a gondolatoddal ellentétben nem érztem,soha hogy mások is használják.

Ahogy a mondás szól: Se ize se bűze.

tegnap 23:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!