Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elhagynátok a párotok mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotok mert nem kényeztet orálisan?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt. Én 32 ő 27. Soha nem nyal ki,havi 1x amikor kérem esetleg. És mindig ugyan abban a pózban szeretkezünk,nem hajlandó változtatni. Szeretem,de nem bírom már. Mit tennétek?
tegnap 19:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos esélyes, hiszen a szex is fontos. Nem tud boldoggá tenni ezek szerint, innen már csak elpocsékolt idő lesz, ami jön.
tegnap 19:27
 2/12 cinderella_ ***** válasza:
65%
Micsoda bolond, hogy nem nyalja a puncid. 😥
tegnap 19:32
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Nem hagynám el. Össze sem jönnek egy nemszopó prűd kurv aval. Takarodjon.
tegnap 19:32
 4/12 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

"Soha nem nyal ki,havi 1x amikor kérem esetleg. És mindig ugyan abban a pózban szeretkezünk,nem hajlandó változtatni. "

Ez esetben igen, a helyedben elhagynám.

"Elhagynátok a párotok mert nem kényeztet orálisan?"

Ha minden más rendben lenne, akkor ez esetben én nem. (De ez ugye csak a saját nézőpontom.)

tegnap 19:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nálam ez alap.
tegnap 19:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan aki el várta hogy én csináljam ő meg nem. Leromboló az egész már eleve fel se izgatott.
tegnap 19:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
El. A Szex is egy alapvetés, alapkő. Mindennek passzolnia kell. Ez kb olyan, mintha azt kérdeznéd, hohy elhagynád a párod, ha az ököllel ver téged. El. Akkora hiányérzetet termel ami biztos sírköve a párkapcsolatnak.
tegnap 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Mit tennék? Sorrendben:

1) Nem csak ide írnék ki kérdést, hanem leülnék vele beszélni. Elmondanám, hogy nekem ez fontos, s szeretném hogy változatosabb legyen a szex. Ha szeret akkor MAGÁTÓL külön kérés nélkül is a kedvedbe akar majd járni.

2) Ha ezt nem teszi, akkor látni fogod hogy álltok érzelmi szinten (aki szeret nem csak kivenni akar a kapcsolatból, hanem beletenni is).

3) A 2-es esetnek meg mindenhol ugyanaz a vége. Szenvednek egy darabig a kielégületlenség, a megszokásból összetartott kapcsolatban, de utána vesznek egy mély levegőt és...

tegnap 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:
26%
Dettó csak fordítva...segítünk egymáson? :/
ma 00:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezért volt szeretőm. Neki egy prűd ferj nekem egy hasonló feleség jutott. Inkább hagyd el most, késöbb neked is lesz valakid potlásnak. 49f
ma 08:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!