Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ujjazásnál és a szexnél ugyan úgy megy el az ember?
Kicsit gáz,de nem tudom mi az igazi élvezet,vagy mitől függ,már mint izgitás fontos előtte,vagy bármilyen előjáték,vagy úgy is lehet hogy ninccsennek előjátékok?
Melyik vibrátort ajánlanátok,a rezgős valóban olyan jó móka,esetleg a gumis olyan hogy tapad,és mondjuk le tapasztom valahová és megáll?Tudom buta kérdés,de nagyon tapasztalatlan vagyok az ilyenekben,mindenki ugyan úgy élvezi az ujjazást és a szexet vagy van aki jobban elélvezz szex közben mint ujjazás alatt,mivel én még csak egy személlyel voltam,én mindig csak az ujjazást szerettem..ha sokáig volt a menet,ha gyorsan csinálta,ha másik pozban egyszerűen nem élvezem,annyira,mint ahogy mások élvezik
Én igen. Már ha arra vonatkozik a kérdés. Az orgazmus érzése és minősége ugyanaz, bármivel érem el.
Csikló orgazmushoz léghullámos izgatót ajánlok. Minden máshoz élethű dildót. Gpont vibrátort szeretnék még szeretnék kipróbálni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!