Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverom biszex?
Ez is egy skálán mozog..
Amúgy az állatoknál is van homoszexualitás
(ChatGPT)
Pingvinek: Egyes pingvinfajoknál azonos nemű párok együtt nevelnek fiókákat, ha találnak elhagyott tojásokat. Például a Central Park állatkertben híressé vált két hím Humboldt-pingvin, Roy és Silo, hosszú ideig párt alkotott.
Delfinek: Az afrikai palackorrú delfineknél a hímek közötti szexuális kapcsolatok és érzelmi kötelékek gyakoriak. Gyakran alakítanak ki erős, élethosszig tartó kapcsolatokat.
Oroszlánok: Hím oroszlánok között is előfordul párzási viselkedés. A domináns hímek időnként azonos neműekkel lépnek szexuális kapcsolatba, ami a társas kötelékek erősítését szolgálhatja
Amikor én dugtam a haverommal a csaját simán végig tapetolta a testem ,majd ő tette célba a farkam a punciba....
Azt mondta gyönyörű látvány vagyok amivel felizgatott.....majd kihúzva a farkam szopott amíg újra a punciba irányított..
Velük élvezem a dolgot,viszont mással eszembe sem jutna hasonló
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!