Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kínoztak már meg árammal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínoztak már meg árammal téged BDSM szeánsz részeként? Milyen volt? Mennyire élvezted? Mennyire volt fájdalmas?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Elektromos sokkoló nyakörv volt már rajtam és nagyon élveztem. Alacsony erősséggel csak kellemesen csipked, de az intenzitás növelésével egyre kellemetlenebbé, fájdalmasabbá válik. Akkor igazán durva, ha egymás után több áramütést kapok. Fetrengtem tőle a földön, de nagyon jó volt. Szenvedtem tőle, de élveztem.
tegnapelőtt 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Nemrég pénisz- és heregyötrést kaptam. Ennek a — pálcázáson túl — elektromos gyötrés is része volt. A makkomon volt az egyik elektród. Nagyon jó volt. A helye napokig meglátszott és fájt. Szorosan leszíjazva csináltuk. Másképp nem megint volna, mert így is rángatóztam.

A TASER-t szívesen kipróbálnám, ha alkalom lesz rá.

tegnapelőtt 11:46
 3/5 Fragments of Fantasy ***** válasza:
56%
Bármilyen furcsa, de erősen megrázó élmény volt. Mondjuk nem BDSM szeánszon történt, hanem villanyszerelés közben.
tegnapelőtt 11:50
 4/5 gabor49 ***** válasza:
80%
még nem de benne lennék ilyen dolgokban 50/f
tegnap 05:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bimbóimat “kezelték” csipeszekkel és bele vezetett árammal. Nem élveztem.
tegnap 07:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!