Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legviccesebb, legmegbotránkoztatóbb szexuális tévhit amit hallottatok ismerőstől, partnertől? Vagy amit ti magatok is elhittetek sokáig?
Gondoltam érdekes lehet összegyűjteni azokat a tévhiteket amiket hallottatok, akár magával a szexel, akár anatómiával kapcsolatban. Szerintem mindenkinek van legalább egy ilyen története. Tanuljunk egymástól:)
Saját sztori, nagyon régen egy barátnőmnek (19) kellett elmagyaráznom azt hogy hány testnyílás van ott lent a nőknek. Meg volt róla győződve hogy csak kettő van, és az elején egyáltalán nem akarta elhinni nekem amikor mondtam hogy három lesz az. A problémát az okozta hogy azt hitte a hüvelyen keresztül ürül a vizelet, nem gondolta/tudta hogy máshonnan jön. Saját történetem amibe kiskamaszként hittem az az volt, hogy tilos menstruáció alatt szexelni. Az iskola védőnője felvilágosítás alatt mondta ezt minden magyarázat nélkül, én meg hittem is neki gyerekként. Hála a jó égnek ki lettem javítva azóta.
Nektek milyen sztorijaitok vannak amik ezekhez hasonlók?:D
A honnan pisilünk témához hozzászólva én egyszer majdnem lepisiltem a fejem gyerekként mert előre hajoltam hogy megnézzem honnan jön és ahogy széthúztam a bőrt vízszintesen kezdett xD
Amúgy a leghülyébb az volt amikor valaki azt mondta hogy lovagló pózban nem lehet teherbe esni mert kifolyik a sperma. Persze nem hittem el.
A "kíváncsi hetero". (Valójában minimum biszex)
Nagy pénisz kell a nőknek (FÉRFI kell nekik)
A női fenéklyuk csak kijárat (de mikor -normális partner által- megtapasztalják, ók maguk kérik oda)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!