Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha ilyen a hüvelyem belülről?
Figyelt kérdés
Először próbáltam ujjazni magam, és ahogy benyúltam, éreztem bent egy kicsi, vékony, kemény csőszerű valamit, mintha egy mini pénisz lenne.ma 01:17
3/6 NemFogodKitalálni válasza:
Az a méhszájad/méhnyak. Viszont ha annyira lent érezted, az nem feltétlen jó, ha egyből érezted ahogy benyúltál. Lehet méhsüllyedésed van, azzal pedig nőgyógyászhoz kell menni.
4/6 anonim válasza:
Na ennyit erről hogy 18 centi kell hogy élvezzék a csajok.
5/6 anonim válasza:
Szűk vagy valszeg. Örülhet nagyon a pasid, már bocs.☺
6/6 anonim válasza:
A pénisz nem fog felfelé görbülni, mint egy ujj (kivéve ha olyan alakú kunkori), hogy szurkálja.
Lehetnek olyan pózok, ahol pont eléri, de legtöbb esetben nem fogja.
És még valami: a méhszáj nem a hüvely végében van. A pénisz elcsúszik mellette tovább a hüvelybe.
De valóban, a sok hülye komplexusods kretén aki szerint a nőknek egy lószerszám kell, majd bizonyára hümmög.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!