Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen fajta punci?
Ha álló helyzetbe vagyok épp hogy nem látszódnak ki a kisajkak a nagy ajkak közül.
Ha ujjal megnyomom állóhelyzetben egyálltalán nem látszik és a nagyajkak szépen bezárják a kisajkakat.
Ha hátra fekszek és szét nyitom a lábam akkor a kisajkak kb 1 / 1,5 cm re kinyithatók a nagy ajkakra mint két kis levél a szélei kb fél centin picit barnásak utánna belülre közeledve rózsaszín a csikló pici.
Ha így fekvő helyzetben megnyomom a kisajkakat akkor olyan mint ha "baby" puncim lenne.
Azért írtam le ilyen részletesen mert már régóta zavartak a kisajkaim és megakartam műttetni viszont most kb 1 órán át nézegettem hát ha sikerül elfogadni magam és elkezdett megtetszeni arra jöttem rá úgymond ha szeretném picit sali ha nem akkor meg benyomom és olyan mint ha "baby" lenne. Szerintetek ez milyen fajta? Alakváltó?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!