Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi folyhatott ki?
Figyelt kérdés
Lovagoltam a pasin (alkalmi volt így nem valószínű, hogy megtapasztalom megint) lelankadt menet közben, így kicsúsztattam magamból (felemeltem magam) és egy csomó átlátszó nedv folyt ki a farkára. Én elmentem, ő nem. Előváladék lehetett? Vagy orgazmus alkalmával az az én nedvem lehetett?ma 16:29
1/9 anonim válasza:
Gőzöm sincs de én is kérek egy jó lovaglást :)
3/9 anonim válasza:
A te nedved? Lehet, hogy szimplán ennyire izgatott voltál.
5/9 anonim válasza:
Most fordult elöször elö veled, hogy elélvezésnél kifolyik belöled "valami"?
6/9 A kérdező kommentje:
Voltam már nedves. De ez sok volt és híg.
Tuti nem élvezett belém.
ma 17:58
8/9 anonim válasza:
Hát a leírtak alapján spriccelös orgazmusod volt./squirt/.
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lehetett squirt, mert az elméletileg a húgycsőből jön míg nekem ez a sok cucc a hüvelyemből folyt ki.
Bár nem lenne rossz képesség, ha tudnék spriccelni.
ma 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!