Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiprobálnád vagy kipróbáltad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiprobálnád vagy kipróbáltad már az elektromos kutyanyakörvet?

Figyelt kérdés

Van egy dom ismerösöm aki szeretne rámtenni egy elektromos kutyanyakörvet. mivel engem is izgat a adolog, ezért belementem.

Van aki már próbálta akit már ráztak meg vele? Vagy esetleg olyan aki kipróbálná?

Tapasztalatok akár privátba is jöhetnek.

ma 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbáltam - a kutyánkon mert távol akartam tartani a kerttől :) Kellemetlen, csípős áramütés (kíváncsiságból magamon is teszteltem), állítható egyébként az erőssége.

"vagy esetleg olyan aki kipróbálná?" - most akkor rajtad fogják tesztelni, vagy az ismerősödnek toborzol nőket? :D

ma 15:07
 2/3 A kérdező kommentje:
1-s rattam fogják. Azt azért kérdeztem ugy hogy van e akit még érdekel.
ma 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Rajtam már volt elektromos kutyanyakörv és nagyon élveztem. Alacsony erősséggel csak kellemesen csipked, de az intenzitás növelésével egyre kellemetlenebbé, fájdalmasabbá válik. Akkor igazán durva, ha egymás után több áramütést kapok. Fetrengtem tőle a földön, de nagyon jó volt. Szenvedtem tőle, de élveztem.
ma 16:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!