Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdeményezzem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzem a csókot, ha nagy a magasság különbség? (én vagyok az alacsonyab)

Figyelt kérdés
Már néhány randin voltunk és érzem, hogy van szikra, de látom, hogy bátortalan és valószínűleg nem mer kezdeményezni, ezért szeretném én megtenni. viszont kb a kulcscsontja magasságában van a szám ami megnehezíti, mert így nem tudok csak simán oda hajolni.

jan. 22. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél fel brutál tűsarkút, állj a padkára, ülj az ölébe.
jan. 22. 10:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Húzd le a fejét édesen mintha súgni akarnál valamit
jan. 22. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Ülj az ölébe, vagy vigyél sámlit...
jan. 22. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Ássál neki gödröt
jan. 22. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
Alacsonyabb. Helyesen...
jan. 22. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
Túl magas hozzád, nem illetek össze.
jan. 22. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
En is alacsony vagyok. Ilyen helyzetekben általában felállok valahova (padka pl jó ötlet) vagy incselkedem: le akarok söpörni egy szöszt a hajáról (nem baj ha nincs ott semmi🤭), megkérem hogy hajoljon közelebb, ilyesmi 😊
jan. 22. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A vállára, nyakára teszed a kezed, hozzásimulsz és finoman húzod le a fejét magadhoz :)
jan. 22. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
Én megfogtam a nyakát, finoman lejjebb húztam, mintha súgni akarnék neki valamit. Nagyon tetszett neki. :) De igen, egy padka is jól jön ilyenkor. :D Később már odahajol, vagy a kabátjánál fogva húzom közelebb. Amúgy nekem nem zavaró, ez a közelebb húzós technika szerintem aranyos.
jan. 22. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!