Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenféleképp ez az oka?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenféleképp ez az oka?

Figyelt kérdés
Párommal teljesen megszünt a szexuális kapcsolat. Max ha havonta 1 szer csináljuk de akkor se tart olyan hosszú ideig. Beszéltem erről vele de mindig vita lett a végén hogy a sok vita miatt nem kiván vagy azért mert én nem probálkozok. De látom rajta minden egyes nap mikor lefekszünk este hogy a testemet nem is kivánja mint régen. És egy hónapnyi kimaradás után sincs hiánya nem hiányol egyáltalán. Ez csak arra utal hogy megcsal vagy van más? Vagy esetleg más oka is lehet amivel helyre lehetne hozni? Valakinek valami tanács?
jan. 22. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én megfenyegettem hogy elhagyom mert nem bírom tovább undorítónak érezni magam, onnantól hirtelen heti 3-6 szex lett.

Smink, szexy fehérnemű, játékok is bekerültek a képbe.

Közösen elmenni valahova hogy ne az unott szobában az unott ágyon legyen a szex szintén jobban meghozza a kedvét.

Egyébként engem fixen nem csalt soha mert sehova se járt el, munkába is együtt mentünk-jöttünk.

jan. 22. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Mennyi ideje vagytok együtt?

Megváltozott e a külsőd?

Van e valami komoly stressz a párodnál, ami korábban nem volt?

Megváltozott a viselkedése, szokásai, kommunikációja?

jan. 22. 11:19
 3/7 A kérdező kommentje:
5 éve vagyunk együtt. Együtt is élünk. A külsőm nem változott. Kevesebbet beszélünk a problémáról. Ő nem akarja megoldani ezt a problémát mert azt vágja hozzám hogy akkor keressek olyat akivel jobb lesz.
jan. 22. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elindulnék megkeresni a jobbat.
jan. 22. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
3# akkor nehéz lesz ezt helyre hozni... leginkább sehogy.
jan. 22. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Megcsal vagy sem, a lényegen nem változtat - érzelmileg elhidegült. Letudja a havi kötelezőt, de már régesrég nem kíván. Az ágy egy kapcsolat indikátora, ahol erős az érzelmi kötelék ott fel sem merül ilyen kérdés.

A szemszögedből mindegy, hogy megcsal-e - mivel lennél előrébb, ha nem csal meg, de fejben már régesrég máshol jár?

jan. 22. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 kérdező válaszára!

Üdv a klubban ! Ugyan ebben a cipőben járok én is . Pacsi !

jan. 22. 15:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!