Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy egyre több lány egyre fiatalabban 13-14 évesen elveszíti?Miért?
Egyrészt a korábbi nemi érés a vágyakat is előbbre hozza pár évet. Másrészt a szülők is lazán fogják őket, nem akarják a túl korai nemi élettől óvni őket. Harmadrészt ott a kortársi nyomás is.
Egyébként a mai fiatalok egy része vagy nagyon korán kezdi, vagy az átlagnál később, mint azt a falusi hozzászóló is említette, hogy a hetvenes években korán házasodtak, ma meg alig ismerkedik sok fiatal.
Nem értem, hogy a 8-as miért van lepontozva. Az enyém például ilyen:
Senki nem panaszkodott még. 😊 Ja és 13 voltam amikor elvesztettem.
Nem hiszem, hogy ez valós.
Én lassan 50 leszek, de az én tini koromban is sokan már 14-15 évesen túl voltunk az első szexen.
Nem gondolom, hogy ez változott volna, szerintem ennek a kérdésnek nincs sok valóság alapja.
16.: Pedig ma ez gyakoribb. Én hasonló korú vagyok, mint te, de amikor 14 voltam, két osztálytársam összeszűrte a levet egymással, de ez nem volt mindennapos. A társaim kilencven százalékának még nem volt szexuális tapasztalata, maximum pár csók. Amikor 16 lettem, már sok társamnak volt kapcsolata. Az én generációm többsége akkoriban kezdte.
Szexuálpszichológusok is foglalkoznak a kérdéssel. Hevesi Kriszta nyilatkozta néhány éve, hogy ma inkább a két véglet a domináns. Vagy nagyon korán, vagy nagyon későn kezdik és egyre több a szüzességproblémával küzdő felnőtt, aki nem talál partnert.
Itt 1.25-től hallgatható meg a nyilatkozata:
#14: Gondolom, azóta megtelt s postaládád. 😄
Amúgy létezik erről valami tényleges statisztika, ami alátámasztaná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!