Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok mit hoz ki belőletek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit hoz ki belőletek a pia?

Figyelt kérdés

Mostanában (egyébként teljesen véletlenül) olvastam itt néhány ilyen történetet, hogy vannak nők/ csajok akik már jó ideje azért nem is isznak, mert a pia hatására tettek ezt-azt…

Hogy mit hát most ez kérdés… mert most írj le a saját történeted…

De az gondolom értelemszerű, hogy ne csak annyit írj, hogy: Igen volt már ilyen.

Ennél azért picit bővebben…

És igen! Nem véletlenül tettem ebbe a kategóriába a kérdést….

ma 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Ha nagyon sokat ittál akkor az ebédedet 😂
ma 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Az én írásomat biztos olvastad ezzel kapcsolatban: én vagyok az, aki kb. 2 pohár pezsgő után bármiben örömmel benne voltam. Ráadásul úgy, hogy másnap nagyon nem mindenre emlékeztem. Úgyhogy most már nem én tartom el a pezsgő ipart.
ma 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon pocsék járásom lesz tőle, össze-vissza dülöngélek, de ennyi fizikai hatása van. Álmosabb és ölelkezősebb leszek tőle, amúgy eddig csak a páromra másztam rá, de amúgy sem szokásom leinni magamat.
ma 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
A káposztás babot.
ma 13:28
 5/9 A kérdező kommentje:
2-es nem nem olvastam! De ha privátban küldesz linket a kérdésről és megírod hanyadik válaszoló voltál, akkor akkor elolvasnám.
ma 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Én eddig 2 alkalommal ittam be úgy egyszer a whiskyvel és egyszer a vodkával,hogy tesóm barátnőjére másztam rá, ő is ivott és ő is nyitott volt. Tesóm meg a pasim szedett szét minket. Kínos volt. De megbeszéltük,hogy ez többet nem fordulhat elő így 2 alkalom után. Mindketten biszexek vagyunk,de elnyomjuk és így a pia előhozza ezt az oldalunkat.

Ha részletesebben kellene leírjam az esemény:

Először flörtöltünk, majd leszoptam az ujját, megcsókoltam és simogattuk egymást. Mindkét alkalommal ez volt a felhozatal.

ma 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Az én barátnőm szopós lesz tőle, úgyhogy sokszor iszunk 😀
ma 14:03
 8/9 A kérdező kommentje:

6-os valahogy ez számomra egy nagyon megható történet....

Megható egyben szomorú hogy el kell nyomnotok magatokban ezt az oldalatokat.

ma 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Jelentősen oldja a gátlásaim, és kívános leszek.
ma 19:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!