Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit hoz ki belőletek a pia?
Mostanában (egyébként teljesen véletlenül) olvastam itt néhány ilyen történetet, hogy vannak nők/ csajok akik már jó ideje azért nem is isznak, mert a pia hatására tettek ezt-azt…
Hogy mit hát most ez kérdés… mert most írj le a saját történeted…
De az gondolom értelemszerű, hogy ne csak annyit írj, hogy: Igen volt már ilyen.
Ennél azért picit bővebben…
És igen! Nem véletlenül tettem ebbe a kategóriába a kérdést….
Én eddig 2 alkalommal ittam be úgy egyszer a whiskyvel és egyszer a vodkával,hogy tesóm barátnőjére másztam rá, ő is ivott és ő is nyitott volt. Tesóm meg a pasim szedett szét minket. Kínos volt. De megbeszéltük,hogy ez többet nem fordulhat elő így 2 alkalom után. Mindketten biszexek vagyunk,de elnyomjuk és így a pia előhozza ezt az oldalunkat.
Ha részletesebben kellene leírjam az esemény:
Először flörtöltünk, majd leszoptam az ujját, megcsókoltam és simogattuk egymást. Mindkét alkalommal ez volt a felhozatal.
6-os valahogy ez számomra egy nagyon megható történet....
Megható egyben szomorú hogy el kell nyomnotok magatokban ezt az oldalatokat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!