Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz hosszának szakszerű lemérése?
Az lenne a kérdésem, hogy vajon mi a pénisz hosszának helyes lemérésének a formája?
Én szabócentivel végeztem el, úgy, hogy a tetejére tettem, viszont észrevettem magamon, hogyha lazán lejjebb hajtom, a combom irányába a péniszemet, akkor nagyobb szám jön ki, mintha standard, merev állapotában mérném. De hogyha felemelem egy picit a hasam irányába, akkor meg kisebb szám lesz az eredmény :D. Szóval ebből arra merek következtetni, hogy akinek alapból felfelé állós, annak kisebb szám jön majd ki, ha szimplán leméri. De akinek meg lekonyulós (xd), annak viszont hosszabb lesz a mért érték. Nekem a kettő közt van valahol, ezért játszottam el a gondolattal, hogy ha minden irányba kipróbálom a mérést, mi lesz az eredmény. Egyébként nagy különbségek nincsenek, +- 1-1,5 cm.
Gondolom sokaknak az lenne a válasza, hogy szimplán merev állapotában kell lemérni úgy, ahogy áll. De a fenti észrevételhez visszakanyarodva (kinek milyen szögben áll), lehet, hogy ugyanazt a hosszt, 2 különböző ember máshogy méri le magán, mert máshogyan áll.
Továbbá, hogyha van egy 14 centis hímtagú alanyunk, akinek eléggé felfelén mered a micsodája (és így mérve jött ki a szám), de adott egy olyan szexuális pozíció számára, ami közben lefelé kell, hogy 'hajoljon' neki, akkor simán elképzelhető, hogy a partnere többnek fogja érezni, mint 14 cm.
Ti hogyan szoktátok lemérni?
Esetleg ez még egy jó módszer lehet:
https://www.youtube.com/watch?v=wWc5icdo_4A
:D
A kérdést puszta kíváncsiságból tettem ki. Nem ezen rugózom minden nap, de azért túlgondoltam most rendesen :)
Hú, ezt most tényleg túlgondoltad. xDD
Ha neked tényleg fontos, hogy lemérd, tegyél mellé egy vonalzót, és mérd le a tövétől a tetejéig. Ennyi.
Szerintem vonalzóval könnyebb mérni.
A felső felét kell ágyéktól a makk hegyéig, legalábbis én így csináltam eddig.
Nekem kicsit felfelé áll, de ettől függetlenül simán le lehet mérni.
:D
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igaz, lehet a 'tudományok' kategóriába kellett volna kiírni, de már mindegy 🤣.
Én azért nem tartottam reálisnak a vonalzóval való mérést, mert akinek van a péniszében egy hajlás/ferdeség, hosszanti irányban (felfelé pl.), annál nem fog mérvadó értéket mutatni egy vonalzó, hisz az nem hajlik rá a ferde pénisz ívére. Így lehet jelentős különbséget mutat, ha ugyanezt elvégezzük egy szabócentivel.
Hiába van benne egy jókora hajlás, attól még az egész felületét le kell mérnünk, hisz aktus során is az a felület van játékban. Nem elég 'légvonalban' megkapnunk :D.
Nekem nincs azért ilyen gondom szerencsére. De szerintem akinek görbe, annak a punciba sem teljes hosszába megy be, hanem görbén, tehát szerintem továbbra is a vonalzóval való lemérés a valid
3as voltam
Istenem így túlagyalni ezt .. azt ugye tudod hogy csak a gyakorin téma ez hogy hogyan kell mérni ? A valóságban a férfiak 99 százaléka mellé teszi a farkának a mérőeszközt és jól benyomja. Lehet hogy a te mérésed szerint lenne az adott férfinak 13 centi de ő ahogy méri kijön a 16 centi neki. Gondolj bele te megmondod őszintén a helyes méréssel hogy neked 14 centi, ő megmondja hogy neki 16, közben meg a tiéd a nagyobb csak te másképpen mérted 😀 Egy csaj majd mondjuk őt válassza tegyük fel a méret miatt úgy hogy közben amúgy neked a nagyobb csak te túlgondolod az egészet. A csajt meg hidd el nem foglya utána érdekelni hogy "jaj neked oldalról mérve benyomva 16 ? Fentről mérve márcsak 13 ? Ohh bocsi mégse fejszek le veled."
Szóval kár ez a túl őszinte mérés mert ezzel csak hátrányt hozol magadra a sok hazudós pasival szemben. Ha te most elmondod a csajnak hogy 14 centi fentről mérve egyből azt gondolja hogy kicsi neked és lelép miközben lehet nagyobb a tied mint a "18 centis" exéé.
AZtán mire méssz ezzel a baromságoddal?
HA tudod használni akkor jó a 13 cm is, hanem tudod hazsnálni akkor a 19 cm se való semmire.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!