Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kedvelem a hármasozást egy haverommal + ismeretlen csajokkal, akkor biszex vagyok, azok vagyunk?
Figyelt kérdés
Ebbe eddig bele se gondoltam, csak a haverom dobta ezt be, hogy már hetek ota nincs semmi, akar ketten is csinalhatnank, mert most ugyan olyan annyi hogy nincs ott csaj. De ez megis fura lenne nekem.ma 15:30
1/6 anonim válasza:
Mi is hármasoztunk haverommal, de az még nem bi téma. Viszont ha együtt is, az már az. Nekünk ilyen nem volt, eszembe se jutott volna.
2/6 anonim válasza:
Mi is szoktunk hármasozbi egy bártommal ha valami random buli után ugy benne van egy csaj. Engem ilyenkor a helyzet is izgat, nyilvan a csaj is, meg az is hogy latom a haveromat ilyen helyzetben
Ketten mi se csinaltuk még, de hármas alatt értünk már egymashoz is úgy…
Ha ez biszexseg jele akkor az…
3/6 anonim válasza:
Hát ha csak ketten vagytok a haverral az már bi téma
4/6 anonim válasza:
Ha csak a csajjal foglalkoztok mind a ketten, akkor nem az. Ha egymással is, akkor az már bi dolog. Ha csak ketten vagytok, az is.
5/6 anonim válasza:
Mi is rengeteget hármasoztunk az egyik cimbivel, de eszünkbe sem jutott egymásra kapzsulni akkor sem ha már hetek óta nem volt semmi. Igaz mi full heterók vagyunk - a haverod viszont nem az. S ha te komolyan elgondolkoztál azon, hogy a haveroddal kettesben csináljatok ezt-azt akkor te sem vagy heteró.
6/6 anonim válasza:
A hármasozás során csak a csajhoz értek vagy egymáshoz is? Mi történik pontosan?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!