Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha kedvelem a hármasozást egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kedvelem a hármasozást egy haverommal + ismeretlen csajokkal, akkor biszex vagyok, azok vagyunk?

Figyelt kérdés
Ebbe eddig bele se gondoltam, csak a haverom dobta ezt be, hogy már hetek ota nincs semmi, akar ketten is csinalhatnank, mert most ugyan olyan annyi hogy nincs ott csaj. De ez megis fura lenne nekem.
ma 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Mi is hármasoztunk haverommal, de az még nem bi téma. Viszont ha együtt is, az már az. Nekünk ilyen nem volt, eszembe se jutott volna.
ma 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szoktunk hármasozbi egy bártommal ha valami random buli után ugy benne van egy csaj. Engem ilyenkor a helyzet is izgat, nyilvan a csaj is, meg az is hogy latom a haveromat ilyen helyzetben

Ketten mi se csinaltuk még, de hármas alatt értünk már egymashoz is úgy…

Ha ez biszexseg jele akkor az…

ma 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha csak ketten vagytok a haverral az már bi téma
ma 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a csajjal foglalkoztok mind a ketten, akkor nem az. Ha egymással is, akkor az már bi dolog. Ha csak ketten vagytok, az is.
ma 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi is rengeteget hármasoztunk az egyik cimbivel, de eszünkbe sem jutott egymásra kapzsulni akkor sem ha már hetek óta nem volt semmi. Igaz mi full heterók vagyunk - a haverod viszont nem az. S ha te komolyan elgondolkoztál azon, hogy a haveroddal kettesben csináljatok ezt-azt akkor te sem vagy heteró.
ma 18:54
 6/6 anonim ***** válasza:
A hármasozás során csak a csajhoz értek vagy egymáshoz is? Mi történik pontosan?
ma 19:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!