Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kb mikor multik el ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb mikor multik el ez a “mindenre is feláll” korszak?

Figyelt kérdés
jan. 14. 17:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok pasi, de bátyámnak 24-25 éves kora körül múlt el.
jan. 14. 17:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mire az első barátnővel minden átlagos dolgot megcsinálják, kipróbálják utána már kezd normalizálódni a mindenre korszak lezárul kivéve ha jön egy hosszabb szingli korszak. Tartósan csak valamilyen kapcsolat fenntartásánál tud a hormon nyugiban maradni úgy ahogy... :/
jan. 14. 17:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
34 évesen kb mindenre feláll, ha elgondolkozok rajta. Én nem bánom.
jan. 14. 17:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 33-35 körül múlt el, meg is ijedtem, hogy biztos impotens lettem 🤣, de szerencsére nem 😁
jan. 14. 17:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen nekem még szerencsére nem múlt el :D
jan. 14. 17:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugy nagyon “mindenre” szerintem 14-20 evesen, aztan mar azert csak könnyen, de nem mindenre :)
jan. 14. 17:40
 7/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
87%
Férjem 41 éves. Neki akár a gondolattól feláll, vagy ha rásegítek 1-1 mondattal. Vagy akár egy öleléstől elkezd keményedni. :D
jan. 14. 17:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

olyan, hogy csinálok valami tök semleges dolgot (mondjuk írom a leckét) és egyszer csak a semmiből elkezd állni, utoljára kb 15 évesen volt.

azóta nagyjából változatlan a helyzet. azt, hogy ne vágja magát instant vigyázzba a katona csak mert látsz egy jó csajt, nagyon hamar megtanulod kezelni (hacsak nem valami bentlakásos fiúiskolába jársz). de ettől még van az az inger, amitől elkezd állni, ha akarod, ha nem.

és persze ha ki vagy éhezve és rég nyúltál magadhoz (vagy fordítva, az evés meghozta az étvágyat), később is fel fog állni egy izgatóbb gondolattól is.

jan. 14. 19:23
 9/15 anonim ***** válasza:
30 körül amikor kicsit már eleged lesz mindenből.
jan. 14. 19:30
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
Ha megnősülsz ! Akkor már csak ha ingerlik akkor áll. Később akkor is nehezen !
jan. 14. 19:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!