Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van más lány is harisnya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más lány is harisnya fétissel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lány vagyok és amióta tudom az eszem harisnya fétisem van.

Egészen ovis koromtól kezdve mindig harisnyát és szoknyát adott rám édesanyám és sosem viseltem bugyit a harisnya alatt. Nagyon szerettem, nagyon kényelmes volt, otthon is mindig abban voltam.

Aztán amikor elkezdett érdekelni a testem felfedezése, akkor kezdett el a harisnya szeretetem fétissé alakulni. Emlékszem, hogy a tükörben nézegettem és simogattam a harisnyás lábaimat miközben maszturbáltam.

Mai napig elengedhetetlen kellék számomra a harisnyanadrág mind a maszturbáláshoz, mind a szexhez. Nem arról van szó, hogy nélküle nem tudnék elmenni, vagy nem élvezném a szexet, viszont egy instant turn-on számomra és sokszorosára fokozza az élvezetet. Az eddigi párjaim mindig örömmel asszisztáltak ehhez. Az első fiúm egyértelműen harisnya fétises volt, ő magától is örömmel viselt harisnyát, pont ezzel keltette fel az érdeklődésemet még iskolában. De későbbi férfi partnereimet is meg tudtam győzni, hogy húzzanak harisnyát a kedvemért.

Jelenleg minden nap harisnyát hordok, mindig bugyi nélkül. Bugyit csak a legmelegebb nyári napokon viselek, amikor lemondok a harisnyáról, illetve amikor megjön. Ez meg is látszik azon, hogy kb 5 bugyim van, harisnyából viszont minimum 70 van (van pamut, vastag/bélelt nejlon, normális nejlon, extra vékony, varrás nélküli, neccharisnya, de még egész testes harisnyám is van pár az ágyba). Otthon is mindig egy szálharisnyában és egy pólóban vagyok.

A legmerészebb dolog amit csináltam az az volt, hogy egy szál harisnyában mentem el sétálni. A legvastagabb pamut harisnyámat vettem fel, ami egy az egyben olyan mint egy leggings, sehol se látszik át, egy lábszár melegítőt is felvettem, illetve egy hosszabb melegítő volt rajtam, szóval biztos, hogy senkinek se tűnt fel, de engem úgy felizgatott, hogy utána otthon órákig maszturbáltam.

Számtalan harisnya fétises férfivel találkoztam, viszont nők közül csak az egyik barátnőmről tudom, hogy élvezetet okoz neki.

tegnap 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Ennyire nem, mint neked, de nekem is fétis. Én sem hordok bugyit alatta, és nagyon gyakori szexuális “tárgy”.

N

tegnap 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Megnéznélek egy pár db harisnyába.🙂
tegnap 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Felcsigaztatok lanyok, 44 eves ffkent kiprobalnam en is...
tegnap 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as!

El ne hidd már, hogy lányok!

tegnap 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Lesz@rom ha nem lányok, én most akkor is kiverem 🤤
tegnap 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem gondoltam, hogy nők között is van ilyen (ha tényleg azok vagytok!).

Én ugyanez vagyok pasiban! Hogy én mért nem akadtam össze még ilyen párral az életben...

tegnap 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Mennyire szeretnék egy ilyen lányt....
tegnap 18:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!