Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen káros hatása lehet ha egy lány nagyon fiatalon veszíti el a szüzességét?L
Semmi.
Sokan azt sem tudják mi az a csikló nem hogy hol van és mire jó,hogyan kell izgatni...
A többi részéről nem is beszélve.
Én kilencedikes voltam 14 vagy 15 éves. Első pasim, nem tudtam neki ellenállni annyira vonzódtam hozzá. Viszont a szüleim nagyon korlátozóak voltak, csak a vőlegényemmel veszítsem el, kb sehova se engedtek el úgyhogy emiatt eléggé nagy szégyemérzetem alakult ki a dolgok miatt. Ha ez nem lett volna sokkal jobb emlékeim lennének
Megfogadtam ha lányom lesz már 13 éves korában kisebb játekszert veszek neki had fedezze fel magát és inkább normális felvilágosítást adok neki a védekezésről minthogy bezárjam a szobájába
30n
Miért lenne felesleges? Megspórolom neki hogy kemény, hideg, rossz formájú dezodorokkal, spraykkel, meg fésű nyelekkel kísérletezzen. Ne lovagoljon se párnán se lámpán.
Én is találtam ki hülyeségeket itt meg pláne rengeteg elrettentő példát olvastam ki miket dugott fel fiatal korában
Inkább kapjon egy kisebb dildót meg csikló izgatót.
12.
"Megfogadtam ha lányom lesz már 13 éves korában kisebb játekszert veszek neki had fedezze fel magát és inkább normális felvilágosítást adok neki a védekezésről minthogy bezárjam a szobájába"
Megspórolom neki hogy kemény, hideg, rossz formájú dezodorokkal, spraykkel, meg fésű nyelekkel kísérletezzen. Ne lovagoljon se párnán se lámpán."
Nagyon is helyes szerintem is! Mindenkinek így kellene gondolkodni akinek lánya van!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!