Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kit csináljak, ha az alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit csináljak, ha az alkalmi szubmisszív szexpartnerem utólag kitalálta, hogy szerinte a kikötözött fenekelésből a fenekelés része nem volt konszenzuális, és ezért fel akar jelenteni súlyos testi sértésért. Mit tegyek? Mire számíthatok? (23/F, 19/L)

Figyelt kérdés

jan. 14. 03:03
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
#25,#29: Engem az exem feljelentett bosszóból a váláskor, foglalkozott is vele a rendőrség. Csakhogy olyan betonbiztos bizonyítékom volt, hogy én nem is lehettem, hogy azzal nem tudtak elítélni. Kértem is, hogy hamis vád miatt indítsanak ellene eljárást, ezzel viszont tényleg nem foglalkozott a rendőrség. Szóval bepróbálkoznak, mert tudják, hogy a hamis vádért úgysem veszik elő őket.
jan. 15. 08:06
 32/57 anonim ***** válasza:
100%

Kar hogy nem vetted a faradtsagot hogy leird a teljes sztorit.

A sulyos testi serules bizonyitasahoz latlelet kell ami bizonyitja hogy 8 napon tul gyogyulo a serules. Ha nincs ilyen akkor nincs ilyen ugy.

Van e tanu, videofelvetel?

Ha a lany barhogy bizonyitani tudja, hogy a kikotozes es fenekeles megtortent, testi serules nelkul is komoly bajba kerulhetsz, mert radhuzhatnak egy kenyszeritest, szemelyi szabadsag korlatozast, ezeket evekben merik.

Szoval a rendorseget ismerve az is lehet hogy nem foglalkoznak vele, de ha olyanjuk van akkor komoly ugyet is csinalhatnak belole.

jan. 15. 10:34
 33/57 anonim ***** válasza:
47%

Több ponton is kérdéses a történet:

1, A BDSM erősen bizalmi kapcsolat, pontosan ezért mind a két fél irányából kell a bizalom. Neked a jogi oldal miatt, neki pedig a kiszolgáltatottság miatt. Milyen viszonyban voltatok akkor?

2, 19 éves lány... Értem, hogy felnőtt, de sok szempontból még gyerek, én biztos nem verném szét a seggét. Főleg ha a szüleivel szoros is a viszonya... Lehet, hogy meglátta az anyja, és ő beszélte rá a feljelentésre.

3, Nézz magadba: Tutira betartottál minden játékszabályt és nem lőttél túl a célom?

4, Tudja bizonyítani, hogy te voltál? Mennyire szoros a kapcsolat? Együtt életek? Hivatalosan is? Mert ha nem, nehezen tudja bizonyítani szerintem, hogy te voltál.

5, Történt utána olyan, ami miatt bosszúvágya lehet?

Szerintem keress egy ügyvédet/jogsegélyt, és addig senkinek ne mondj semmit. Ha viszont úgy érzed, hogy elbasztad, akkor próbálj bocsánatot kérni. És bármi is lesz a végeredmény, ne kezdj többet semmit a csajjal, mert bármikor megismétlődhet, és akkor még nehezebb dolgod lesz.

jan. 15. 12:07
 34/57 anonim ***** válasza:
70%

# 26/33

Hát de az mind bűncselekmény. Attól még hogy sokan megpróbálkoznak ilyenekkel, még nem lesz jogalapja, tehát ha semmi nem támasztja alá a szavait, akkor végül bűncselekmény hiányában meg kell szüntetni az eljárást. A kérdező arról írt hogy két napra rá kitalálja hogy mégsem volt konszenzuális, de valamiért mégis ott feküdt egy tangában megbilincselve a partnere ágyában, és arra hivatkozik hogy a fenekelés miatt már feljelentést tesz. Amit te írsz, az meg nettó hazugság, hogy olyan bűncselekménnyel vádolja, ami nem történt meg, de ez tök más. Amit a kérdező ír annak nincs tárgyi súlya és nem is lehet felhasználni, mert köze nincs a megerőszakoláshoz, amit te írsz az pedig súlyos btk vád.

jan. 15. 12:29
 35/57 anonim ***** válasza:
44%

Alkalmi szubmisszív szexpartner? Na ez durva. Ott is lehet baj a fejben, aki így belemegy, hogy megverjék, de ott is, aki komoly kapcsolat híján fenekelni kezd.

A BDSM egy bizalmi kapcsolat, a bizalom pedig idővel épül fel. Milyen domináns fél az, aki úgy veri hurkásra a másik seggét, hogy nem ismeri a határait, nem ismeri a reakcióit?

jan. 15. 21:49
 36/57 anonim ***** válasza:
71%
Na nekem eszembe nem jutna ezért feljelentést tenni, micsoda megalázás lenne ez, látlelet, kihallgatás stb...
jan. 17. 08:02
 37/57 anonim ***** válasza:
#36, jelen esetben nem tudjuk, hogy mi történt, viszont egy olyan esetben amikor valódi erőszak történik, tehát olyan dolog, amibe nem ment bele az egyik fél, mindenképpen feljelentést kell tenni, bármennyire ciki is. Ez az egyetlen módja, hogy elég veszélyes legyen ilyet tenni, és eltettentse az elkövetőket. Ha sokan úgy gondolkodnak, hogy nem jelentem fel, mert megalázó, akkor bátran lehet erőszakoskodni, hiszen úgysem lesz következménye. Társadalmi érdek minden ilyen feljelentés, persze csak ha megalapozott.
jan. 17. 09:18
 38/57 anonim ***** válasza:
53%
Hogy ismerkedtetek meg? Ha cseteltetek mentsd le. Mit mondtál telefonban, amit felvehetett? Tudja-e egyáltalán bizonyítani, hogy voltatok egy időben egy helyen. Valszeg igen, ha ott volt a mobilod.
jan. 17. 18:38
 39/57 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tehetsz ez akkor is bűncselekmény ha beleegyezett jogilag a szadista ki van szolgáltatva, az számít hogy mit tud bizonyítani...
jan. 17. 19:28
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor örülök hogy mazo vagyok és kapni szeretem a fenekelést, igy legalább jogilag nincs problémám
jan. 17. 19:31
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!